Ένας 70χρονος άντρας έπεσε σε χαντάκι και τραυματίστηκε στο κεφάλι και στο χέρι ενώ προσπαθούσε να μαζέψει καυσόξυλα για τη σόμπα, στο χωριό Καμπανός στα Χανιά.

Ο ηλικιωμένος άντρας είχε βγει στο χωριό για να συγκεντρώσει ξύλα όταν λίγο μετά τις 4 το μεσημέρι, έχασε την ισορροπία του ενώ επιχείρησε να τραβήξει ένα ξύλο, και έπεσε σε χαντάκι.

Η γυναίκα του, που ήταν μαζί με τον 70χρονο, είδε τον άντρα της να «χάνεται» στην κυριολεξία μπροστά από τα μάτια της και σε κατάσταση σοκ ειδοποίησε τις αρχές.

Άμεσα κινητοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία η οποία έσπευσε στο σημείο και βοήθησε τον παππού να βγει από τον χαντάκι ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον παρέλαβε για να τον μεταφέρει στο Κέντρο Υγείας Καντάνου, από όπου πιθανολογείται ότι θα μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Χανίων για περαιτέρω εξετάσεις και φροντίδα.

Ο 70χρονος που όπως αναφέρθηκε έχει χτυπήσει στο κεφάλι και έχει σπάσει το χέρι του, έχει επαφή με το περιβάλλον.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι, κυρίως ηλικιωμένοι άνθρωποι έχουν «καεί» ποικιλοτρόπως στην προσπάθειά τους να ζεσταθούν με ένα πιο φθηνό τρόπο. Αρκετά είναι τα περιστατικά όπου έχουν πάρει φωτιά σόμπες προκαλώντας υλικές καταστροφές, ενώ σε άλλες περιπτώσεις άτομα κινδύνευσαν  να πεθάνουν (όπως ο νεαρός από την Αγία Ρουμέλη στα Σφακιά που έπεσε σε κώμα από τις αναθυμιάσεις) ή πέθαναν ακόμα (όπως το ηλικιωμένο ζευγάρι στο Γάζι Ηρακλείου που βρέθηκε νεκρό δηλητηριασμένο από το μαγκάλι).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook