Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Αίαντα Σαλαμίνας με την οποία ο μεγαλομέτοχος, Παναγιώτης Φυντάνης, ανακοινώνει ότι την Πέμπτη 24/01 παραδίδει τη σφραγίδα και τα βιβλία της εταιρίας, κίνηση που σημαίνει τη διάλυση του συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Την Τετάρτη 23/2/2011 και ώρα 19:00 στα γραφεία της ΠΑΕ ο μεγαλομέτοχος Παναγιώτης Φυντάνης έχει καλέσει όλο το Δ.Σ. και ορισμένους φιλάθλους που είναι κοντά στην ομάδα για να τους ανακοινώσει ότι η απόφαση της ΠΑΕ είναι: την Πέμπτη 24/2/2011 να παραδώσει τα βιβλία και την σφραγίδα στον νομικό σύμβουλο της ΠΑΕ Χάρη Γρηγορίου, για την διάλυση της εταιρίας.

Η ανυπαρξία και η ψευτιά της δημοτικής αρχής στο να βοηθήσει την ομάδα στην κρίσιμη στιγμή του πρωταθλήματος είναι εμφανής. Ο Δήμαρχος και φίλος…δεν συγκινείται ούτε από τη διάλυση της εταιρίας, αλλά έλεγε προεκλογικά και τώρα για να τον βρεις πρέπει να περάσεις πρώτα από το γραφείου του πρωθυπουργού της χώρας. Ας είναι λοιπόν αυτή η δημοτική αρχή που επί θητείας της διαλύεται μια προσπάθεια που επί τρία χρόνια στήριζε μόνο ένας άνθρωπος.

Ζητάμε ένα μεγάλο συγνώμη απ’ τους πιστούς και αγνούς φιλάθλους του Αίαντα. Κάναμε ότι μπορούσαμε επί τρία χρόνια στην επαγγελματική κατηγορία Χρεωθήκαμε και χρέη της προηγούμενης διοίκησης, ειδικά στο ΙΚΑ και στην Εφορία. Δεν αντέχουμε άλλο!! Ας μας κρίνετε και να πείτε τις απόψεις σας, αγνοί και πιστοί 200-300 φίλαθλοι της ομάδας στη Δημοτική αρχή».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook