Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στο γήπεδο της Αγίας Μονής, στον αγώνα ανάμεσα στον Πατούχα και το Ζαρό.

Ήταν αρχές του παιχνιδιού όταν ο νεοαποκτηθείς πορτιέρο των Ζαριανών Μιχάλης Ζαχαριουδάκης, στην προσπάθεια του να διώξει, συγκρούστηκε με τον Φάνη Χαλκιαδάκη με αποτέλεσμα να γυρίσει η γλώσσα του Μεσσαρίτη επιθετικού.

Οι πάντες “πάγωσαν” όμως ο διαιτητής Μηνάς Κοκκινάκης που κατάλαβε αμέσως τι συμβαίνει, ανέλαβε δράση και έσωσε τον Χαλκιαδάκη από τα χειρότερα ενώ όπως μας μετέφερε ο πρόεδρος Γιώργος Σταματάκης, άμεσα αντέδρασαν και οι ποδοσφαιριστές. Ο παίκτης μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Βιάννου και από ‘κει στο Παγνή προκειμένου να κάνει κάποιες τυπικές εξετάσεις.

"Ο κ. Κοκκινάκης έδειξε πως είναι πάνω απ’ όλα άνθρωπος"

Φανερά συγκινημένος ο πρόεδρος του Ζαρού Γιώργος Σταματάκης θέλησε μέσω του topikokritis.gr να ευχαριστήσει τον διαιτητή Μηνά Κοκκινάκη τόσο για την κίνησή του να σώσει τον ποδοσφαιριστή Φάνη Χαλκιαδάκη του οποίου γύρισε η γλώσσα, όσο και για την γενικότερη συμπεριφορά του καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα. Συγκεκριμένα:

“Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας τον διαιτητή Μηνά Κοκκινάκη ο οποίος συμπαραστάθηκε σε μια δύσκολη στιγμή που πέρασε ο αθλητής μας Φάνης Χαλκιαδάκης. Ο κ. Κοκκινάκης έδειξε πως πάνω απ’ όλα είναι άνθρωπος γι’ αυτό και του αξίζουν συγχαρητήρια. Επίσης θα θέλαμε να τον συγχαρούμε για την γενικότερη στάση του καθώς η διαιτησία του ήταν άψογη”.


topikokritis.gr