Η Επισκοπή συνέχισε νικηφόρα την πορεία της, κερδίζοντας και στο ντέρμπι του Ρεθύμνου τον Ρεθυμνιακό με 2-1 στο γήπεδο της Σοχώρας.
Το συγκρότημα του Θανάση Κολιτσιδάκη κατάφερε να \”ξεκλειδώσει\” την αντίπαλη άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο και σε σημείο που έπαιζε με 10 παίκτες, αφού στο 47\’ αντίκρισε την κόκκινη ο Κεφαλούλος για εξύβριση μετά από αψιμαχία που είχε με τον Α. Σπανουδάκη. 
Έστω και με αριθμητικό μειονέκτημα οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 0-1 στο 53\’ μετά από σέντρα του Σουμπασάκη και σουτ του Αντιασβίλι.
Στο 70\’ η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε με τον Λαζαρίδη να αποβάλλεται για αντιαθλητικό μαρκάρισμα πάνω στον Ζαμπετάκη.
Το τελικό 0-2 \”έγραψε\” στο 80\’ ο Χνάρης σκοράροντας ουσιαστικά κόντρα στην πρώην ομάδα του.
Ρεθυμνιακός (Μιχάλης Βουράκης): Μακρυδάκης, Μπάρκας (66’ Μουτζούρης), Λαζαρίδης, Ψωμάς, Σαριδάκης, Δασκαλάκης, Μωραΐτης, Αντωνίου (66’ Κουρνιανός), Αλεξάκης (72’ λ.τ. Πετάσης), Α. Σπανουδάκης, Αντωνιάδης.
Επισκοπή (Θανάσης Κολιτσιδάκης): Νικηφόρος, Κεφαλούκος, Ζαμπετάκης, Αργυράκης, Τσεσμελής, Φραντζεσκάκης, Σουμπασάκης (84’ Βελονάκης), Χνάρης (90’ Μικρόπουλος), Αντιασβίλι, Κοζανίδης (59’ Μποτωνάκης), Γωνιωτάκης.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook