Νεφώσεις με ασθενείς βροχές ή χιονόνερο στα πεδινά και χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά, περιμένουμε την Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στις παραλιακές περιοχές από 2 έως 6 βαθμούς και στα ορεινά από -4 έως 3 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, στο Κρητικό σχεδόν θυελλώδεις και το Λιβυκό θυελλώδεις έως πολύ θυελλώδεις.

Χανιά
Ασθενής βροχόπτωση θα εκδηλωθεί στα Χανιά σήμερα τις απογευματινές και βραδυνές ώρες, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 8 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς βόρειους ανέμους έντασης 6 μποφόρ.

 Για αύριο Τρίτη 31/1, προβλέπεται συννεφιά, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 6 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς βόρειους ανέμους ως 6 μποφόρ. Το βράδυ της ίδιας ημέρας προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με την εκδήλωση ασθενούς βροχής, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 4 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

Ρέθυμνο
Βροχή προβλέπεται για το Ρέθυμνο σήμερα τις απογευματινές και βραδυνές ώρες, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 7 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 6 μποφόρ.

Για αύριο Τρίτη 31/1, προβλέπεται βροχή, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 5 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς βόρειους ανέμους ως 6 μποφόρ. Το βράδυ της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με βροχή, με την θερμοκρασία στους 4 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ.

Ηράκλειο
Ασθενής βροχόπτωση θα εκδηλωθεί στο Ηράκλειο Κρήτης σήμερα τις απογευματινές και βραδυνές ώρες, με την θερμοκρασία στους 9 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 5 μποφόρ.

Για αύριο Τρίτη 31/1, θα εκδηλωθεί ασθενής βροχόπτωση, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 5 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς βόρειους ανέμους έντασης 6 μποφόρ. Το βράδυ της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με την εκδήλωση ασθενούς βροχής, με την θερμοκρασία στους 5 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ.

Άγιος Νικόλαος
Ασθενής βροχόπτωση θα εκδηλωθεί και στον Άγιο Νικόλαο σήμερα τις απογευματινές και βραδυνές ώρες, με την θερμοκρασία στους 9 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 5 μποφόρ.

 Για αύριο Τρίτη 31/1, θα εκδηλωθεί ασθενής βροχόπτωση, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 6 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς βόρειους ανέμους έντασης 6 μποφόρ. Το βράδυ της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με την εκδήλωση ασθενούς βροχής, με την θερμοκρασία στους 5 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βορειοδυτικές διευθύνσεις και ένταση μέχρι 6 μποφόρ.

(meteo.gr)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook