Ακόμη και οι αστυνομικοί που εξιχνίασαν την βίαιη ληστεία σε βάρος δυο ηλικιωμένων μέσα στο σπίτι τους στο Αργοστόλι της Κεφαλονιάς, δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι ο ένας από τους αδίστακτους δράστες που ξυλοκόπησαν χωρίς έλεος τα δυο γεροντάκια ήταν… 67 χρόνων!

Και ο συνεργός του, βέβαια, δεν ήταν κανένας «θερμόαιμος» νεαρός, αλλά κι αυτός ήταν 52 χρόνων! Τα ξημερώματα της Κυριακής οι δυο Έλληνες κακοποιοί είχαν εισβάλει στο σπίτι του ηλικιωμένου ζευγαριού φορώντας κουκούλες και ξύπνησαν με… γροθιές στο πρόσωπο και το σώμα τον 89χρονο ιδιοκτήτη, αλλά και την 75χρονη σύζυγό του που επιχείρησε να τους αποτρέψει! Όταν οι δύο ηλικιωμένοι έπεσαν λιπόθυμοι στο δάπεδο, οι δράστες ερεύνησαν το σπίτι, βρήκαν όλα κι όλα 310 ευρώ τα οποία άρπαξαν και εξαφανίστηκαν.

Όμως, οι έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας που ξεκίνησαν αμέσως, οδήγησαν στον εντοπισμό τους. Οι αδίστακτοι ληστές συνελήφθησαν, ομολόγησαν και πάνω τους βρέθηκαν ένας λοστός, ένας κόφτης μετάλλων, ένα ξύλινο ρόπαλο και εννέα ναρκωτικά χάπια. Οι αστυνομικοί ερευνούν αν έχουν διαπράξει και άλλες παρόμοιες ληστείες στο νησί.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook