\”Με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Τμήματος Handball λύεται η συνεργασία με τον προπονητή Σλάτκο Πετρονίεβιτς.
Ο Πετρονίεβιτς κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις απόψε το βράδυ για τα επανειλημμένα κρούσματα απειθαρχίας εκ μέρους του που διασάλευσαν την ηρεμία και την αγωνιστική πορεία της ομάδας, εξηγήσεις που κρίθηκαν επιεικώς ανεπαρκείς. Κατόπιν τούτου τίθεται εκτός ομάδας.\”

 Με αυτή την ανακοίνωση ολοκληρώθηκε και επίσημα η συνεργασία μεταξύ Κύδωνα και Ζλάτκο Πετρονίγιεβιτς. Ο Σέρβος προπονητής, που συμπλήρωσε έναν χρόνο παραμονής στον πάγκο της ομάδας, αποχωρεί από τα Χανιά και πλέον θα ψάξει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ενώ στον Κύδωνα ξεκινούν την αναζήτηση προπονητή. Προσωρινά χρέη τεχνικού θα εκτελεί ο Μάκης Οικονομάκης, μέχρι πρότινος βοηθός προπονητή.

 Ο Ζλάτκο Πετρονίγιεβιτς παρέλαβε τον Κύδωνα πέρσι τέτοια εποχή, με την ομάδα τότε να βρίσκεται στην προτελευταία θέση στην Α1 και κατάφερε να την μεταμορφώσει, αφού στον δεύτερο γύρο ο χανιώτικος σύλλογος πραγματοποίησε εξαιρετική πορεία, αναπλήρωσε το χαμένο έδαφος και τελικά κατάφερε να σωθεί. Το καλοκαίρι, μετά από μακροχρόνιες διαπραγματεύσεις, ανανέωσε τη συνεργασία του και οδήγησε την ομάδα σε αξιοπρεπέστατη πορεία στο πρωτάθλημα. Όμως, δεν έλειψαν και τα…περίεργα, με τον Σέρβο πολλές φορές να μην ακολουθεί την αποστολή της ομάδα στα εκτός έδρας ματς, αλλά να…διανυκτερεύει στην Αθήνα, κάτι που δεν έβλεπε με καλό μάτι η διοίκηση. Ο εκνευρισμός μεγάλωσε ακόμα περισσότερο μετά από την ήττα από τον Πανελλήνιο και τελικά η κατάληξη δόθηκε με την ανακοίνωση που παραθέτουμε.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook