Νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές στα νότια και πιθανόν τοπικά στα ορεινά, περιμένουμε την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στις παραλιακές περιοχές από 5 έως 12, αλλά στα βόρεια οι μέγιστες θα φτάσουν στους 16 βαθμούς. Στα ορεινά η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 9 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι, στο Κρητικό ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις και στο Λιβυκό μέτριοι μέχρι ισχυροί.

\"\"

Χανιά
Συννεφιά προβλέπεται για τα Χανιά σήμερα το βράδυ, με την θερμοκρασία στους 7 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοανατολικούς ανέμους έντασης 3 μποφόρ.

Για αύριο Πέμπτη 2/2, περιμένουμε αίθριο καιρό με σποραδικές νεφώσεις, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 16 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους έντασης 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με αρκετά συννεφιασμένο ουρανό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 12 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Ρέθυμνο
Με αρκετές νεφώσεις θα είναι ο καιρός στο Ρέθυμνο σήμερα τις απογευματινές και βραδυνές ώρες, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 5 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοανατολικούς ανέμους ως 3 μποφόρ.

Για αύριο Πέμπτη 2/2, προβλέπονται αραιές νεφώσεις, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 13 βαθμούς Κελσίου και σχεδόν θυελλώδεις νότιους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 7 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με αρκετά συννεφιασμένο ουρανό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 12 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ.

Ηράκλειο
Συννεφιά προβλέπεται για το Ηράκλειο Κρήτης σήμερα τις απογευματινές και βραδυνές ώρες, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 6 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους έντασης 3 μποφόρ.

Για αύριο Πέμπτη 2/2, προβλέπονται αραιές νεφώσεις, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 13 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς νότιους ανέμους ως 6 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με αραιές νεφώσεις, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 11 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

Άγιος Νικόλαος
Με αρκετές νεφώσεις θα είναι ο καιρός και στον Άγιο Νικόλαο απόψε, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 6 βαθμούς Κελσίου και μέτριους  βορειοδυτικούς ανέμους έντασης έως 4 μποφόρ.

Για αύριο Πέμπτη 2/2, προβλέπονται λίγες νεφώσεις, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 15 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 5 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με αραιές νεφώσεις.

(meteo.gr)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook