O τελευταίος διάδοχος στο θρόνο των maxi GT scooter της Piaggio είναι γεγονός. Το X 10 αποτελεί τη ναυαρχίδα της ιταλικής εταιρίας και έρχεται πακτωμένο με τεχνολογία και στιλ.

Συνεχιστής της παράδοσης
Η Piaggio έχει μακρά ιστορία και παράδοση στην κατασκευή πολυτελών scooter μεγάλου τουρισμού και το X 10 αποτελεί τον τελευταίο εκπρόσωπο της ιταλικής εταιρείας σε αυτή την κατηγορία κύρους. Με πωλήσεις που ξεπερνούν τις 400.000 μονάδες και μοντέλα όπως τα Hexagon, X8, X9 και Xevo, η Piaggio έχει δημιουργήσει το δικό φανατικό και υψηλών απαιτήσεων κοινό. Το Χ10 έρχεται να συνεχίσει αυτή την επιτυχημένη εμπορική πορεία προσφέροντας το καλύτερο δυνατό στους τομείς της άνεσης και της γρήγορης μετακίνησης εντός και κυρίως εκτός των τειχών της πόλης.

\"http://www.mototriti.gr/jpg/mtr/390/NEWS/X10_4.jpg\"

Σχεδίαση/Αισθητική: Στο πνεύμα της εποχής
Οι Ιταλοί είναι μετρ στο να σχεδιάζουν ξεχωριστά σε εμφάνιση δίκυκλα που καταφέρνουν να ενσωματώνουν με επιτυχία στοιχεία από διαφορετικές κατηγορίες και εποχές. Στην περίπτωση του X 10, έχουμε να κάνουμε με ένα απόλυτα μοντέρνο και εντυπωσιακό scooter με επιρροές, τόσο από τις μοτοσικλέτες τουρισμού, όσο και από τον χώρο των…τεσσάρων τροχών. Το τελευταίο γίνεται άμεσα αντιληπτό στο πίσω μέρος του scooter της Piaggio, το οποίο θυμίζει έντονα πορτ μπαγκάζ μπερλίνας σε…σμίκρυνση με το συνολικό αποτέλεσμα να κρίνεται απόλυτα κομψό και αρμονικό. Το εμπρόσθιο τμήμα είναι ρευστό και αεροδυναμικό με τα τρία φωτιστικά σώματα που έχουν τοποθετηθεί κάτω από ενιαίο κάλυμμα να κλέβουν την παράσταση.

\"http://www.mototriti.gr/jpg/mtr/390/NEWS/X10_5.jpg\"

\"http://www.mototriti.gr/jpg/mtr/390/NEWS/X10_6.jpg\"

(autotriti)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook