Τα φωτοβολταϊκά πλαίσια της SILCIO, που παράγονται στις πλήρως καθετοποιημένες βιομηχανικές εγκαταστάσεις της στη ΒΙ.ΠΕ. Πατρών, πέρασαν επιτυχώς τις δοκιμές διάβρωσης από αλάτι και υγρασία.

Η πιστοποίηση για την αντοχή σε διάβρωση από αλάτι και υγρασία, έγινε σύμφωνα με το πρότυπο IEC 61701:1995 και η TÜV Intercert ως ανεξάρτητος φορέας πιστοποίησης, επιβεβαιώνει την ανθεκτικότητα των φωτοβολταϊκών πλαισίων της SILCIO και σε περιβάλλον με υψηλή συγκέντρωση αλάτων, όπως είναι η ατμόσφαιρα παράκτιων περιοχών. Η πιστοποίηση αυτή επιβεβαιώνει ότι τα φωτοβολταϊκά πλαίσια της SILCIO αποτελούν ιδανική επιλογή για εγκαταστάσεις σε πάρκα και στέγες, ακόμα και σε περιοχές κοντά στη θάλασσα.

Η παραπάνω πιστοποίηση, συνδυαστικά με την επέκταση της εγγύησης υλικών και κατασκευής σε 12 έτη, αποδεικνύει την προσήλωση της SILCIO στην παραγωγή Φ/Β προϊόντων υψηλής ποιότητας και απόδοσης.

Σχετικά με τη SILCIO

H SILCIO είναι θυγατρική εταιρεία του Ομίλου Κοπελούζου και του Ομίλου της Διεθνούς Κατασκευαστικής. Οι δύο όμιλοι δραστηριοποιούνται επιτυχώς στους τομείς των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας από το 1997. Η επένδυση στο τομέα παραγωγής φωτοβολταϊκών προϊόντων, περιλαμβάνει δύο υπερσύγχρονες και πλήρως καθετοποιημένες βιομηχανικές εγκαταστάσεις στη ΒΙ.ΠΕ. Πατρών για την παραγωγή πολυκρυσταλλικών φετών Πυριτίου ισχύος 40 MWp, φωτοβολταϊκών κυττάρων ισχύος 30MWp, και φωτοβολταϊκών πλαισίων ισχύος 20MWp κατά έτος.

Τα φωτοβολταϊκά κύτταρα και πλαίσια της SILCIO εξάγονται ήδη σε χώρες όπως η Ιταλία, η Τουρκία, η Ισπανία και η Γερμανία. Στη χώρα μας η SILCIO, μέσω του εκτεταμένου δικτύου αξιόπιστων συνεργατών που έχει αναπτύξει, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις υψηλής ποιότητας με άρτια τεχνική υποστήριξη των πελατών της.