Στο εξώφυλλο του περιοδικού Prevention Μαρτίου βρίσκεται η 47χρονη Μισέλ Ομπάμα, η οποία αποκαλύπτει πώς διατηρεί τη σιλουέτα της, αν γυμνάζεται μαζί με τον σύζυγό της, Μπαράκ Ομπάμα, αλλά και πόσο την επηρεάζουν τα πολιτικά θέματα.

Για το πρόγραμμα γυμναστικής της: «Γυμνάζομαι έξι με επτά ημέρες την εβδομάδα. Όμως κάνω γιόγκα δύο φορές την εβδομάδα, επειδή αρχίζω να παρατηρώ πως όσο μεγαλώνω, η ελαστικότητα είναι πολύ σημαντική».

Για το αν γυμνάζεται με τον σύζυγό της, Μπαράκ Ομπάμα: «Συνήθως σηκώνομαι πρώτη για να βεβαιωθώ ότι τα κορίτσια πηγαίνουν στο σχολείο. Και όταν φύγουν, ξεκινώ γυμναστική. Εκείνος έρχεται αργότερα, οπότε συνήθως βρίσκομαι στη μέση του προγράμματός μου όταν ξεκινάει εκείνος».

Για το πόσο την επηρεάζει η δημοτικότητα του συζύγου της: «Προσπαθώ να μην δίνω τόση σημασία στις δημοσκοπήσεις. Θέλω να επικεντρώνομαι σε όσα πετυχαίνει ο σύζυγός μου για την χώρα μας και είμαι πολύ υπερήφανη για αυτά που έχει καταφέρει. Αν κοιτάξετε πόσα έχει κάνει μόνο στον τομέα της υγείας, είναι πραγματικά αξιοσημείωτα».

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook