Γενέθλια είχαν χθες Shakira και Gerard Pique. Μπορεί να τους χωρίζει μια ολόκληρη δεκαετία, αλλά οι δυο τους γεννήθηκαν την ίδια μέρα (2 Φεβρουαρίου) και ανήκουν στο ζώδιο του Υδροχόου!

Πέρυσι τέτοια μέρα, οι δυο τους δήλωναν μόνο φίλοι και τίποτα παραπάνω, μιας και η 35χρονη σταρ, είχε μόλις χωρίσει από τον Antonio de la Rua.

Ωστόσο, γιόρτασαν μαζί τα γενέθλια τους, και την επόμενη μέρα, οι φωτογραφίες τους έκαναν τον γύρο του κόσμου, με την τραγουδίστρια και τον ποδοσφαιριστή, να διασκεδάζουν μαζί με μεγάλη παρέα.

\"\"

Η φωτογραφία που ανέβασε την επόμενη μέρα στην σελίδα του στο Facebook ο διάσημος ποδοσφαιριστής,  ήταν και η έμμεση επιβεβαίωση του δεσμού τους. Έκτοτε, δεν σταμάτησαν να κρύβουν τον έρωτα τους.

Σχεδόν ένα μήνα αργότερα, η Κολομβιανή καλλονή επιβεβαίωσε και επίσημα τον δεσμό της με τον Pique , ανεβάζοντας στο Twitter της μια φωτογραφία της αγκαλιά με τον αγαπημένο της και γράφοντας: Να σας συστήσω τον ήλιο μου….

\"\"

Εδώ και ένα χρόνο περίπου, τους έχουμε δει σε τρυφερές αλλά και πολύ «καυτές» φωτογραφίες, μιας και είναι ένα από τα πιο ερωτοχτυπημένα ζευγάρια που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στη showbiz.

Τι κι αν τα δημοσιεύματα τους θέλουν να χωρίζουν ή να μαλώνουν; τίποτα απ΄όλ΄αυτά δεν ισχύει.

\"\"
20/4/2011 Αυτό θα πεί αγάπη… η Shakira στο πλευρό του Pique, τον παρηγορεί όταν η ομάδα του έχασε από την Real Madrid

Ωστόσο κάποια συννεφάκια τα έχει η σχέση τους, μιας και πρόσφατα δημοσιεύματα τους θέλουν πρωταγωνιστές σε ροζ dvd, το οποίο γυρίστηκε από κρυφή κάμερα εν αγνοία τους, και τώρα, συνεργάτης της 35χρονης star απειλεί να το βγάλει στη δημοσιότητα.

(real)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook