Για τον πρώην φίλο της που ήταν πολύ άπιστος και την είχε κάνει τάρανδο, μίλησε η Gwyneth Paltrow στο τεύχος Μαρτίου του «Haprer’s Bazaar» για το οποίο φωτογραφήθηκε επιδεικνύοντας την υπέροχη σιλουέτα της.

H 39χρονη ηθοποιός, αποκάλυψε χωρίς δισταγμό, πως «είχα ένα φίλο στο παρελθόν, ο οποίος με απατούσε συστηματικά».

Μάλιστα δεν διστάζει να κάνει και την αυτοκριτική της, λέγοντας πως «ήμουν πολύ αφελής. Το ήξερα πως με απατά, αλλά κάθε φορά έχαφτα το παραμύθι του».
    
Στα 39 της μάλιστα, παραδέχεται πως έχει ξεπεράσει τα ταμπού και δεν θεωρεί και τόσο «κακό» πράγμα την απιστία:

«Στο παρελθόν, είχα γνωστούς και γνωστές που είχαν παράνομο δεσμό. Τότε τους θεωρούσα απαίσια άτομα. Αλλά τελικά, ποιος έφτιαξε αυτούς τους “νόμους”;»
    
Αυτά θα έλεγε και στον πρώην της, γι΄αυτό την έκανε «τάρανδο»! Το κακό είναι πως δεν ονοματίζει ποιος είναι ο ατακτούλης. Άρα μόνο να υποθέσουμε μπορούμε. Με τον Brad Pitt, τα είχε από το 1994-1997. Με τον Ben Affleck, από το 1997-2000.

Λέτε να της την έκανε ο Brad την «κουτσουκέλα», όπως ακριβώς είχε κάνει και με την Jennifer Aniston; διόλου απίθανο!

Το διάστημα αυτό πάντως, η Gwyneth είναι μια χαρά με τον σύζυγο της Chris Martin, και δηλώνουν απόλυτα «πιστοί» ο ένας στον άλλον.

Body incredible: Gwyneth Paltrow has graced the cover of Haper's Bazaar US where she spoke out about Botox and her diet
What she's doing it works! The 39-year-old showed off her incredible figure and speaks about her diet she says she eats bread, cheese and wine

How cheeky: In a behind the scenes video the actress is seen showing off her incredible figure
Daring: Despite indulging herself the singe and actress isn't shy about showing off her shape and was seen in this revealing black ensemble
Daring: Despite indulging herself the singe and actress isn't shy about showing off her shape and was seen in this revealing black ensemble

Playful: The mother-of-two showed off her many sides on the shoot as Terry Richardson snapped away
Seductive: Gwyneth certainly knows how to work the camera
The March issue of Harper's Bazaar hits newsstands on February 14