Στο χείλος του γκρεμού μας οδηγούν μέρα με την μέρα τα \’\’ αδέλφια \’\’ μας οι Ευρωπαίοι.

Κατά καιρούς , σε συνεργασία με ανθέλληνες κυβερνώντες πολιτικούς και με σχέδιο το οποίο κρατεί από πολύ παλιά , προσπαθούν να φέρουν την Ελλάδα μας στην εξαθλίωση για να παραδοθούμε άνευ όρων στο αμερικανογερμανοαγγλικογαλλικό η και Εβραϊκό \’\’ λόμπι\’\’.

ΤΙ να έχει άραγε αυτή η κουκκίδα πάνω στο χάρτη που να αξίζει τόσα πολλά;

Μήπως η στρατηγική της θέση;
Μήπως ο ορυκτός πλούτος της;
Μήπως το κλίμα που είναι μοναδικό;
Και πολλά άλλα που όσα χρήματα και να δώσουν δεν μπορούν να τα αποκτήσουν στις συννεφιασμένες χώρες τους.

Αλλά υπάρχει και κάτι ακόμα που μπορεί να μην το έχουμε σκεφτεί.

Μήπως ζηλεύουν;

Ζηλεύουν το πνεύμα μας, την ψυχή μας , την ιστορία μας, την ξεγνοιασιά μας.
Ζηλεύουν την πίτα γύρο απ\’ όλα με τζατζίκι ;
Τον ατελείωτο φραπέ στην Αριστοτέλους , την Γλυφάδα , το Κολωνάκι , στις παραλίες , στο παλιό λιμάνι στα Χανιά και σε πολλά άλλα μαγικά μέρη της \’\’κουκκίδας\’\’.
Τα μπουζούκια, τα γαρίφαλα τα ζεϊμπέκικα, το συρτάκι.

Δεν μπορούν να δεχτούν πως ο Έλληνας βρίσκει χρόνο για σκότωμα. Χρόνο για διασκέδαση.

Δεν μπορούν να δεχτούν ότι όταν αυτοί σταμάτησαν να σκάβουν για ρίζες και ανακάλυπταν το κρέας , ο Έλληνας είχε ήδη χοληστερίνη.

Δεν μπορούν να δεχτούν ότι ο πολιτισμός , τα μαθηματικά , η ιατρική και γενικά η αρχή των όσων γνωρίζουμε και χρησιμοποιούμε σήμερα προήλθε από τους ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

Όταν είδαν και απόειδαν ότι με μάχες και πολέμους από την εποχή των τόξων και ακοντίων,έως και 70 χρόνια πριν ,με όπλα που για την Ελλάδα φάνταζαν εξωγήινα, δεν κατάφεραν παρά μόνο να θρηνούν θύματα κατά χιλιάδες.

Με αντίσταση απέναντι στα ταχυβόλα και στις οβίδες, τσουγκράνες , κατσούνες , γκλίτσες και πέτρες , τα άψυχα κορμιά των κατακτητών έπεφταν σαν τα στάχυα την εποχή του θέρους.

Τότε έβαλαν μπροστά το σχέδιο.

Ότι δεν μπορείς να πάρεις με την βία, θα το πάρεις με το χρήμα. Και εκεί πραγματικά βρήκαν το κουμπί του Έλληνα. Το χρήμα.

Μας έβαλαν σε παιχνίδια που ήμασταν απλοί θεατές.

Και το αποκορύφωμα ήρθε με τον ΓΑΠ και τον Παπακωνσταντίνου, και εν συνεχεία παρέδωσαν την σκυτάλη στον ακόμα χειρότερο , και κρίμα στο όνομα που από σύμπτωση κουβαλάει, Βενιζέλο.

Αυτοί μας πούλησαν σε μια νύχτα μόνο, και κάτω από τη μύτη μας.

Δεν μπορούμε να παραδοθούμε έτσι. Αμαχητί.

Θα τρίζουν τα κόκαλα αυτών που πέθαναν ακόμα και όταν έβαζαν τα κορμιά τους για κοντάρια, αντικαθιστώντας τα σπασμένα από τα βόλια του εχθρού, αρκεί να κυματίζει η σημαία του έθνους μας, και να είμαστε εμείς σήμερα ελεύθεροι.(Σπύρος Καγιαλές )

Αυτή την ψυχή θέλουν να κατακρεουργήσουν.

Όχι , δεν πρέπει να το επιτρέψουμε αυτό. Δεν θα κάτσουμε με τα χέρια σταυρωμένα μπροστά στα χαζοκούτια και να καταπίνουμε τις \’\’ μπαρούφες \’\’ των μισθοφόρων , κατασκόπων , άχρηστων , ανθελλήνων , πολιτικών.

Χωρίς να θεωρηθώ των άκρων και δεν θέλω να κατηγορηθώ για αυτό , ούτε να λογοκριθεί το κείμενο μου, αλλά κάποτε είχε ειπωθεί μια φράση που δεν ήταν λάθος.\’\’ ΕΛΛΑΣ , ΕΛΛΗΝΩΝ , ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ\’\’….

Αν τουλάχιστον αυτές τις αξίες τις είχαμε κρατήσει , ίσως να ήταν διαφορετικά σήμερα τα πράγματα.

Και να έχουν και κάτι ακόμα στο μυαλό τους , οι βορειοευρωπαίοι φίλοι μας, που ο εγκέφαλός τους έχει συρρικνωθεί από το κρύο.

Ο Έλληνας έχει υπομονή, αλλά όταν τον στριμώξεις στην γωνιά , η γάτα γίνεται λιοντάρι και η μικρή μαύρη κουκκίδα πάνω στο χάρτη γίνεται μαύρη τρύπα και μπορεί να εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο και να τον καταπιεί.

Δεν θέλω να αισθάνομαι ντροπή χωρίς να φταίω.
Δεν θέλω να με δείχνουν με το δάχτυλο σαν λεπρό.
Δεν θέλω τα παιδιά μας , να μεγαλώσουν σαν σκυλιά με αφεντικά προδότες της πατρίδας \’\’μου\’\’!!!!

Όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε.

Όξω οι κλέφτες!!!

Όξω οι προδότες.!!!!

Γιάννης Μανούσακας (Βλαντάς)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook