Πιθανότητα χωρίς τη παρουσία του Ηλία Προβατίδη θα υποδεχθεί ο Πλατανιάς τον Βύζαντα Μεγάρων την ερχόμενη Κυριακή στο Μάλεμε. Ο 27χρονος μέσος στο ματς με τον Ασπρόπυργο υπέστη διάταση συνδέσμων σε σύγκρουση του με αντίπαλο (στη φάση που σημείωσε το γκολ που ακυρώθηκε στο 10ο λεπτό) και προς το παρών
είναι αδύνατο ακόμα και να προπονηθεί.

Επίσης στο παιχνίδι στον Ασπρόπυργο συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες ο Πότσι ο οποίος θα εκτίσει τις δυο αγωνιστικές στους αγώνες με τον Κεραυνό Κερατέας (που φυσικά δεν γίνεται) και τον Πανηλειακό εκτός έδρας όπως αποφάσισε ο Καβακάς.

Από κει και πέρα στον Πλατανιά, επικρατεί τεράστια ικανοποίηση για το διπλό στον Ασπρόπυργο, αλλά ήδη έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους στο παιχνίδι με τον επικίνδυνο και πολύ φορμαρισμένο το τελευταίο διάστημα Βύζαντα. Ο στόχος φυσικά είναι ξεκάθαρος καθώς οι κόκκινοι θέλουν την έκτη σερί νίκη τους ώστε να παραμείνουν στη 2η θέση του πίνακα και ενδεχομένως να σκαρφαλώσει ακόμα και στην 1η , καθώς η πρωτοπόρος Κόρινθος έχει πολύ δύσκολη έξοδο στα αλώβητα μέχρι τώρα Ψαχνά. Ο Τίμος Καβακάς που αναμένεται να επιστρέψει αύριο νωρίς το πρωί στα Χανιά, θα συνεχίσει την προετοιμασία των παικτών του, από τους οποίους αναμένει να τα δώσουν όλα για όλα στα εναπομείναντα ματς για να εκπληρωθεί ο μεγάλος στόχος της ανόδου στη Βʼ Εθνική.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook