Στόχος αποδοκιμασιών έγινε το βράδυ της Τετάρτης, στην περιοχή του Κορυδαλλού, ο υπουργός Ανάπτυξης, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

fια μικρή ομάδα πολιτών συγκεντρώθηκε με άγριες διαθέσεις έξω από ταβέρνα στην πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου, όπου ο υπουργός είχε συνάντηση με πολιτικούς του φίλους, εν όψει των εσωκομματικών διεργασιών στο ΠΑΣΟΚ.

Τα ΜΑΤ παρενέβησαν άμεσα, εμποδίζοντας τους διαμαρτυρόμενους να εισέλθουν στο εστιατόριο, όπου βρισκόταν ο κ. Χρυσοχοΐδης, ενώ έγιναν και τρεις προσαγωγές.

Δέκτης αποδοκιμασιών έγινε, εξάλλου, την Πέμπτη ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Γιώργος Γεωργίου, ο οποίος εκπροσωπούσε την κυβέρνηση στις εορταστικές εκδηλώσεις στην Καλαμάτα κατά τη διάρκεια της λιτάνευσης της εικόνας της Υπαπαντής, όπως και ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Μαρκόπουλος, ο βουλευτής Μεσσηνίας Γιάννης Λαμπρόπουλος και αντιπεριφερειάρχες και δήμαρχοι του νομού.

Παρότι στην αρχή οι εξαγριωμένοι πολίτες περιορίστηκαν στο να φωνάζουν απλώς αποδοκιμαστικά συνθήματα, στη συνέχεια η κατάσταση εκτραχύνθηκε και μία νεαρή συμβασιούχος, η οποία συνελήφθη άμεσα, πέταξε εναντίον τους αλεύρι.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook