Άγριο φαίνεται πως ήταν το πρωί της Πέμπτης (02/02) το ξύπνημα για την Γιολάντα Διαμαντή και τον Βαγγέλη Περρή. Η εκπομπή διακόπηκε απότομα μετά από παρεξήγηση που σημειώθηκε ανάμεσα στο ραδιοφωνικό δίδυμο και μάλιστα στον αέρα.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι δυο τους άνοιξαν κουβέντα για το συγκρότημα Κόκκινα Χαλιά. Ο Βαγγέλης Περρής ρώτησε την Γιολάντα πόσα μέλη έχει το συγκρότημα και εκείνη απάντησε πως το γκρουπ αριθμεί πέντε μέλη.

«Γουσταρίζεις; Πέντε είναι ε; Τους κανονίζεις;», την ρώτησε εκείνος, αφήνοντας την με το στόμα ανοικτό. Μετά την έκπληξη και την αμηχανία της, η παρουσιάστρια επεσήμανε στον κο Περρή ότι την εκπομπή άκουγαν και μέλη της οικογένειάς της και καλύτερα η πλάκα να λήξει για να αποφευχθούν περισσότερες παρεξηγήσεις.

Τι ακολούθησε; «Έπεσε» μουσική για πέντε λεπτά και έπειτα (προφανώς) από καβγά άνευ προηγουμένου, η Γιολάντα επανήλθε στον μικρόφωνο: «Μας συγχωρείτε πάρα πολύ. Λυπούμαστε, αλλά δεν θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε και πρέπει να σας αποχαιρετήσουμε σε αυτό εδώ το σημείο».

Η εκπομπή σταμάτησε άρον άρον και λίγο μετά τις οκτώ (σ.σ. η εκπομπή μεταδίδεται κάθε μέρα 07:00-10:00) έπαιζε μουσική μόνο από τους ηχολήπτες. Πληροφορίες αναφέρουν ότι όταν έκλεισαν τα μικρόφωνα έγινε το «έλα να δεις» στα στούντιο του  Sfera.

Η Γιολάντα Διαμαντή αν και δεν ήθελε να μιλήσει για το περιστατικό που συνέβη ανάμεσα σε εκείνη και τον Βαγγέλη Περρή, στην ερώτηση για το αν θα την ακούμε από την ερχόμενη εβδομάδα στα ραδιόφωνά μας, απάντησε: \”Ειλικρινά δεν ξέρω αν θα είμαι την επόμενη εβδομάδα στη θέση μου στον σταθμό. Δεν είναι μόνο στο χέρι μου… Το θέμα έχει πάρει μεγαλύτερη διάσταση από ότι θα έπρεπε.  Με τον Βαγγέλη δεν έχω θέμα. Είναι κάποια πράγματα που πρέπει να τα συζητήσουμε και με τον σταθμό… Υπάρχει ένα αφεντικό σε αυτή την υπόθεση. Υπάρχει ένας άνθρωπος που έχει τον σταθμό. Δεν ξέρω, δεν έχει υπάρξει πρόβλημα… Θα δούμε, θα μιλήσουμε…\”

Όσο για τη χθεσινή της απουσία, απάντησε: \”Γιατί πρέπει να απολογούμαι για το ότι έλειπα μια μέρα από την εκπομπή μου μια μέρα; Σαφέστατα κι έχει σχέση με ό,τι έγινε… Δεν θέλω να δώσω διάσταση. Θέλω να είμαι προσεχτική. Έχω ανάγκη να δουλεύω, δεν το κάνω από χόμπι! Δεν ξέρω τι θα γίνει, δεν ξέρω τι θέλω… Ας δούμε τι θα γίνει…\”

Δες το βίντεο


(STAR, TLIFE)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook