Ένας 33χρονος Αλβανός έκλεψε,αρχικά το αυτοκίνητο ενός Ηρακλειώτη,αλλά ίσως επειδή δεν του άρεσε το ηχοσύστημα που είχε, στην συνέχεια έκλεψε ένα άλλο απο αυτοκίνητο ομοεθνή του.

Ειδικότερα, σύμφωνα με καταγγελία 42χρονου Ηρακλειώτη, την νύχτα της 25/26-01-2012, άγνωστος δράστης αφαίρεσε από τη περιοχή Καμινίων Ηρακλείου, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του, ενώ σύμφωνα με καταγγελία 36χρονου Αλβανού, τις πρωινές ώρες της 27-01-2012, άγνωστος δράστης, αφαίρεσε από το εσωτερικό Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητου ιδιοκτησίας του, ένα ηχοσύστημα αυτοκινήτου, χρηματικής αξίας ογδόντα (80) ευρώ.

Στο πλαίσιο έρευνας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, προέκυψε ότι δράστης των ανωτέρω κλοπών, είναι ένας 33χρονος Αλβανός .

Την 31-01-2012 το απόγευμα, ο 33χρονος εντοπίστηκε από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου και κατά την εξέταση του, αποδέχτηκε την πράξεις του υποδεικνύοντας το σημείο, στο οποίο είχε αποκρύψει το ανωτέρω αυτοκίνητο καθώς και το ηχοσύστημα, τα οποία βρέθηκαν και παραδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Ο δράστης δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης ορίων του αυτοφώρου.

Προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook