Πηνελόπη Πλάκα: Είναι μόλις 20 χρονών, έχει «περάσει» στο Παιδαγωγικό Ιωαννίνων και πρωταγωνιστεί σε καθημερινή σειρά στον Ant1.

Τι άλλο μπορεί να θέλει μια κοπέλα στην ηλικία της; Η νεαρή Πηνελόπη έγινε γνωστή από την σειρά «Είναι Στιγμές», ενώ όπως αποκαλύπτει σε συνέντευξη της στο Down Town, την ίδια μέρα που πέρασε από οντισιόν και πήρε τον ρόλο, την ίδια μέρα πέρασε και από μία ακόμα οντισιόν και πήρε ρόλο για την νέα ταινία του Ν. Κούνδουρου!

«Όταν ήρθα από την Θεσσαλονίκη στην Αθήνα πριν από ενάμιση χρόνο για να σπουδάσω θέατρο είχα στο μυαλό μου ότι πρέπει να βρω γρήγορα μια δουλειά, ώστε να καταφέρω να μείνω», εξηγεί και το πρώτο πράγμα που μας περνάει από το μυαλό είναι πώς…  όποιος θέλει κάτι πολύ, το πετυχαίνει.

Η Πηνελόπη αποκαλύπτει και τις ενστάσεις που είχαν οι γονείς της στην αρχή, όταν τους ανακοίνωσε ότι θα γίνει ηθοποιός.  Η μαμά της ήθελε να γίνει δικηγόρος όπως είναι η ίδια. «Όταν της είπα ότι θέλω να γίνω δασκάλα, κουτσά στραβά τα βρήκαμε. Όταν όμως της είπα ότι θέλω να γίνω ηθοποιός είχαμε διαφορές στο σπίτι».

Η 20χρονη, που δείχνει αρκετά προσγειωμένη δεν κρύβει την ανασφάλεια της για την φύση της δουλειάς και εξηγεί ότι ήθελε να μπει στο Παιδαγωγικό (έδωσε δύο φορές, γιατί στην αρχή πέρασε στο Φιλοσοφικό) για να μπορεί να ασχοληθεί με το θέατρο.
\"http://www.newsit.gr/files/Image/NEWS/2012/FLEVARIS/03-02/resized/plaka_h_596_355.jpg\"

Όσον αφορά στη σχέση της με τους άντρες τα πάει… «Περίεργα. Οι άνδρες είναι πολύ καλοί μου φίλοι – πιο εύκολα θα κάνω παρέα με άντρες παρά με γυναίκες. Στην προσωπική μου ζωή βλέπω ότι έχω αποδοχή, αλλά δεν με πλησιάζουν εύκολα. Ίσως το βλέμμα μου είναι αυστηρό…».

Πάντως, για τον άνδρα που θα είναι δίπλα της ξέρει τι θέλει να έχει: «Θέλω να τον θαυμάζω. Δεν με ενδιαφέρει να έχει εξωτερική εμφάνιση».

Ανάμεσα σε «Νικόλα» και «Χάρη», τους χαρακτήρες που υποδύονται ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος και ο Κώστας Σόμμερ αντίστοιχα, λέει ότι θα διάλεγε τον «Νικόλα»… δηλαδή τον Πέτρο Μπουσουλόπουλο, με τον οποίο όπως σας είχαμε πει ακούγεται ότι είναι ζευγάρι.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook