Τιμή στην πρωταθλήτρια ομάδα Κανόε Καγιάκ σπριντ του Ναυτικού Ομίλου Χανίων απένειμε η Ελληνική Ομοσπονδία Κανόε Καγιάκ σε εκδήλωση που πραγματοποίησε την περασμένη Τετάρτη (1/2). Εκ μέρους του Χανιώτικου Ομίλου, το βραβείο  παρέλαβε ο έφορος του τμήματος, κ. Δημήτρης Καλλιβρετάκης, ο οποίος απέδωσε την επιτυχία στα παιδιά του Ν.Ο.Χ. που για μία ακόμα χρονιά αποδείχτηκαν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές στις κατηγορίες ανάπτυξης του συγκεκριμένου αθλήματος, παρά τα μεγάλα προβλήματα με τα οποία ήρθαν αντιμέτωπα.

Παράλληλα, η Ομοσπονδία βράβευσε ξεχωριστά και δύο αθλήτριες του Ν.Ο. Χανίων, την Κλειώ Σηφάκη και την Αντωνία Μπερτσουλάκη, οι οποίες κέρδισαν τον τίτλο των «καλύτερων» στην κατηγορία των παγκορασίδων.

Σύμφωνα με τον κ. Καλλιβρετάκη: «Είχα τη χαρά και την τιμή να εκπροσωπήσω το τμήμα Κανόε Καγιάκ του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στις ετήσιες βραβεύσεις της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κανόε Καγιάκ και να παραλάβω το πρώτο βραβείο για τη θέση που κατέλαβε το τμήμα στο πρωτάθλημα ανάπτυξης 2011, καθώς επίσης να παραλάβω τα βραβεία των δύο αθλητριών του Ομίλου μας, Μπερτσουλάκη Αντωνίας και Σηφάκη Κλειώς που τιμήθηκαν για τις εξαιρετικές τους επιδόσεις στο άθλημα καθώς επίσης για την συνέπεια, την εργατικότητα και το ήθος τους. Βραβεία τα οποία δυστυχώς δε μπόρεσαν να παραλάβουν οι ίδιες λόγω των αυξημένων υποχρεώσεών τους και των δυσμενών καιρικών συνθηκών. Θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ: Όλους τους αθλητές του τμήματος Κανόε Καγιάκ για την συνεργασία και την εργατικότητα την οποία επιδεικνύουν. Τους γονείς των αθλητών για την συμπαράσταση και την υπομονή τους. Τους προπονητές Αγγελάκη Μανώλη και Πουλιανίτη Γιώργο για την εργατικότητα, τον επαγγελματισμό και την ευσυνειδησία τους. Τους χορηγούς μας: Tο χρυσό χορηγό ΑΝΕΚ LINES, το Δήμο Χανίων και την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων για τη συνεχή και αμέριστη συμπαράστασή τους, ηθική και οικονομική στο τμήμα και στο Ν.Ο. Χανίων γενικότερα. Ο συνδυασμός των προσπαθειών όλων των παραπάνω φέρνει το τμήμα Κανόε Καγιάκ του ΝΟΧ στις πρώτες θέσεις στην Ελλάδα».

Από την πλευρά του, ο προπονητής του τμήματος κανόε καγιάκ του Ν.Ο. Χανίων, Μανόλης Αγγελάκης τονίζει: «Αυτές οι επιτυχίες αποτελούν το επιστέγασμα των προσπαθειών μας. Στη διάθεση του Ομίλου υπάρχει μία νέα φουρνιά παιδιών που υπόσχονται πάρα πολλά για το μέλλον. Ευελπιστούμε και του χρόνου, παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν, να καταφέρουμε να πρωταγωνιστήσουμε. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τη μεγάλη ναυτιλιακή εταιρεία ΑΝΕΚ LINES στην οποία σε μεγάλο ποσοστό αποδίδονται αυτές οι επιτυχίες και αισιοδοξούμε ότι και την ερχόμενη περίοδο θα είναι δίπλα μας». 

Λαχειοφόρος αγορά σε εξέλιξη 

Το τμήμα Κανόε Καγιάκ του Ναυτικού Ομίλου Χανίων ενημερώνει ότι πραγματοποιεί λαχειοφόρο αγορά που ως στόχο έχει την οικονομική ενίσχυση ενόψει της αγωνιστικής περιόδου που ακολουθεί. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 31 Μαρτίου στα γραφεία του Ομίλου.
Ο Ν.Ο. Χανίων ευχαριστεί θερμά τις επιχειρήσεις που συμβάλλουν αποφασιστικά  στην λαχειοφόρο αγορά που πραγματοποιεί το τμήμα Κανόε Καγιάκ:
"ΕΧΤΡΕΜΕ BRANDS" - Ζαγουράκης Αρτέμης 
"PORT RAY" - Ποντικάκης Αναστάσιος
"ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ" - Φαραντάκης Μιχάλης
"ANEL FASHION" πρώην "JLO" - Μελεμενή Στέλλα

nox.gr