Η Επισκοπή εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο το αποτέλεσμα του ντέρμπι του Περιφερειακού, ανάμεσα σε Ηρόδοτο και Γιούχτα (2-0), μειώνοντας στο -2 τη διαφορά από την κορυφή μετά το 3-0 επί του Μινωταύρου.
Η ομάδα του Θανάση Κολιτσιδάκη πανηγύρισε τη 2η συνεχόμενη νίκη της απέναντι στη χανιώτικη ομάδα, που παρέμεινε στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με μόλις 7 βαθμούς. 
Στο 41\’ ο Κοζανίδης άνοιξε το δρόμο για την επικράτηση των γηπεδούχων, με το γκολ να είναι κομβικό για τη συνέχεια της αναμέτρησης, αφού ήρθε λίγο πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου.
Ο Ταμάμης με πέναλτι στο 53\’ έκανε δύο τα γκολ της ρεθυμνιώτικης ομάδας, που εδραίωσε τη νίκη με το αυτογκόλ του Πατεράκη στο 85ο λεπτό. 
Στη φάση του πέναλτι αποβλήθηκε με 2η κίτρινη ο Νταγκουνάκης, ενώ η ομάδα των Μουρνιών διαμαρτυρήθηκε για παράβαση υπέρ της στο 78\’ σε μαρκάρισμα του Αργυράκη στον Ψαράκη.

Επισκοπή (Θανάσης Κολιτσιδάκης): Νικηφόρος, Μικρόπουλος (41’ Μποτωνάκης), Ζαμπετάκης, Αργυράκης, Τσεσμελής, Φραντζεσκάκης, Σουμπασάκης, Χνάρης (83’ Βελονάκης), Ταμάμης (63’ Γωνιωτάκης), Κοζανίδης, Αντιασβίλι.

Μινώταυρος (Βασίλης Παπαδάκης): Αρχοντάκης, Γαλανάκης, Βαρδάκης (59’ Καλαϊτζάκης), Πατεράκης, Γκούντελος, Ψαράκης (84’ Δημούσης), Μιχάκης (65’ Καλαϊτζάκης), Δημητρογιαννάκης, Τζαγκαράκης, Καβρουλάκης, Νταγκουνάκης.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook