Η ήττα από τον ΟΦΗ στο κρητικό ντέρμπι και η αντίδραση του Νίκου Καραγεωργίου στις καθυστερήσεις έδειξαν ότι ο Εργοτέλης βρίσκεται σε κρίση την οποία θα πρέπει να ξεπεράσει άμεσα σε όλα τα επίπεδα αν δεν θέλει να μπλέξει σε περιπέτειες υποβιβασμού στις δέκα αγωνιστικές που απομένουν για την λήξη του πρωταθλήματος.

Το παιχνίδι που ακολουθεί την Κυριακή με τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης» αποκτά πλέον ιδιαίτερη σημασία για την κρητική ομάδα που θέλει πάση θυσία να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από την Θεσσαλονίκη για να ανέβει εκτός από βαθμολογικά και ψυχολογικά.

Στο ματς με τον Άρη ο Εργοτέλης θα έχει δύο σημαντικές απουσίες καθώς θα λείψουν οι τιμωρημένοι Κουτσιανικούλης και Κυριακίδης ενώ μέσα από τις προπονήσεις της εβδομάδας θα κριθεί το κατά πόσο είναι έτοιμοι οι Σασιασβίλι και Τζούνιορ που δεν μπόρεσαν να δώσουν το παρόν στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Στα θετικά το γεγονός ότι οι Χίμπλιγκερ και Μπουχαλάκης θα είναι ετοιμοπόλεμοι για το παιχνίδι με τον Άρη αφού εξέτισαν την ποινή τους κόντρα στον ΟΦΗ όπου πάντως ο Λεάλ με την κίτρινη κάρτα που δέχθηκε συμπλήρωσε τέσσερις και θα πρέπει να λείψει σε ένα από τα τέσσερα επόμενα ματς του Εργοτέλη στο πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook