Τελευταία ενημέρωση : 13:31

Μετά απο αστυνομική έφοδο στο σπίτι του στα Νέα Ρούματα, συνελήφθη το μεσημέρι ο 53χρονος χθες το βράδυ σκόρπισε τον πανικό τραυματίζοντας συνολικά 4 άτομα ευτυχώς ελαφρά, μεταξύ των οποίων και ένας αστυνομικός στην περιοχή του Αλικιανού και των Ρουμάτων στα Χανιά.

Ο 53χρονος ο οποίος απο χθες το βράδυ διέφευγε της σύλληψης με το αυτοκίνητό του, σήμερα το μεσημέρι επεχείρησε να επιστρέψει στο σπίτι του, το οποίο όμως ήταν ζωσμένο απο αστυνομικούς της Ομάδας Εδικών Αποστολών Κρήτης και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων , οι οποίοι κατάφεραν να τον αφοπλίσουν και να τον συλλάβουν.

Το σύνολο σχεδόν των αστυνομικών του νομού απο χθες το βράδυ ειχαν τεθεί σε συναγερμό και συμμετείχαν στις έρευνες για τον εντοπισμό του 53χρονου άνδρα που λίγο έλλειψε για άγνωστο λόγο να αιματοκυλίσει περιοχή της ενδοχώρας των Χανίων.

Στις έρευνες συμμετείχαν οι Υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χανίων, τα Τμήματα Αστυνομικών Επιχειρήσεων Χανίων και Αποκορώνου και η Ομάδα Ειδικών Αποστολών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Κρήτης

Όλα ξεκίνησαν νωρίς το απόγευμα της Κυριακής μετά από καβγά του άνδρα σε καφενείο του Αλικιανού, στον οποίο επενέβη και η Αστυνομία.

Στη συνέχεια και ενώ τα πράγματα φάνηκαν να έχουν ηρεμήσει, ο 53χρονος, κατευθύνθηκε προς το Αστυνομικό Τμήμα Μουσούρων και άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως σε βάρος των αστυνομικών που προηγουμένως του είχαν κάνει σύσταση στο καφενείο.

Από τα πυρά του έπεσε τραυματισμένος ο 45χρονος αστυνομικός που υπηρετεί στο τμήμα,  η κατάστασή του ωστόσο δεν εμπνέει ανησυχία αν και φέρει σκάγια στο σώμα του, από το κεφάλι μέχρι και τη λεκάνη.  Λίγο πριν τις 7:30 μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χανίων όπου και νοσηλεύεται.

Ο δράστης μισή ώρα περίπου μετά το συμβάν διέφυγε με το τζιπ του και κατευθύνθηκε προς την περιοχή Νέα Ρούματα, περιοχή όπου βρίσκεται το σπίτι του, ενώ περίοικοι αναφέρουν ότι συνέχισε να πυροβολεί αδιακρίτως μέσα από το αυτοκίνητό του.

Ο 53χρονος εξακολουθώντας να βρίσκεται σε αμόκ, έκανε μια στάση στο περίπτερο αναφέροντας σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, στον υπάλληλο τις προθέσεις του να κάνει μακελειό.

Το σκηνικό των πυροβολισμών μεταφέρθηκε στην περιοχή των Ρουμάτων, και συγκεκριμένα έξω από καφενείο της περιοχής, με αποτέλεσμα όπως αναφέρθηκε τον ελαφρύ τραυματισμό, ενός 48χρονου άντρα που πήγε μόνος του, στις 8:15 περίπου στο Νοσοκομείο Χανίων με σκάγια στην αυχενική μοίρα.

Ο 48χρονος δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες και περίπου στις 9:20 έφυγε από το Νοσοκομείο καθώς δεν έχρηζε νοσηλείας.

Από τους πυροβολισμούς του 53χρονου έχουν τραυματιστεί πολύ ελαφρά άλλα δύο άτομα, τα οποία δεν χρειάστηκε καν να μεταφερθούν στο νοσοκομείο.

Να σημειωθεί ότι ο 53χρονος παλαιότερα όπως αναφέρθηκε, με τον ίδιο τρόπο είχε ανοίξει πυρ, μέρα μεσημέρι έξω από το κτίριο της Νομαρχίας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook