Με το δεξί ξεκίνησαν τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους οι αθλητές του ΤΑΛΩ ΑΝΕΚ LINES στους επίσημους αγώνες για το 2011. Όλοι οι αθλητές κατάφεραν και πλασαρίστηκαν στην πρώτη εξάδα και είχαν μια συγκομιδή 8 μεταλλίων.

Στους παμπαίδες ήταν καθολική η κυριαρχία του ΤΑΛΩΣ ΑΝΕΚ LINES όπου έπειτα από καλή συνεργασία νικητής ήταν ο Κατσοχειράκης Σπύρος ο οποίος κέρδισε για πρώτη φορά αγώνα αφήνοντας στην 2η θέση τον συναθλητή του, Καλιβρετάκη Δημήτρη, στην 3η τον Κουβαριτάκη Γιάννη, στην 5η τον Πανηγυράκη Γιάννη και στην 6η τον Κορτσιδάκη Μάριο.

Στους παίδες ο Κακαβελάκης Γιάννης μετά από ένα δυνατό σπρίντ τερμάτισε 1ος και 3ος ο συναθλητής του Κοπανάκης Δημήτρης.

Στους έφηβους ο Κορτσιδάκης Μιχάλης ήταν 5ος . Στους άνδρες ο Δρακάκης Γιάννης έχασε πάνω στο νήμα και κατετάγη 2ος ενώ ο Σταματάκης Σταύρος ήταν 8ος, ο Ροβάκης Δημήτρης 12ος και ο Βεργής Βασίλης εγκατέλειψε λόγω πτώσης.

Στους μάστερ Α ο Πελεκάνακης Χρήστος τερμάτισε πρώτος με μεγάλη διαφορά στο σπρίντ ενώ στις γυναίκες η Πρίντεζη Χριστίνα ήταν 3η.

Επιδόσεις φυσικά που άφησαν απόλυτα ικανοποιημένο τον προπονητή της ομαδας Παναγιώτη Μαρεντάκη: « Τα συγχαρητήρια μου σε όλα τα παιδιά γιατί παρά το γεγονός ότι είναι αρχή της χρονιάς και δεν είναι έτοιμοι 100% κατάφεραν και είχαν πολύ καλές επιδόσεις. Ευχαριστώ και την ΑΝΕΚ LINES που μας δίνει την δυνατότητα να μεταβαίνουμε στην Αθήνα και να παίρνουμε μέρος στους αγώνες αποκομίζοντας εμπειρίες και αγωνιστικά χιλιόμετρα που μας είναι απαραίτητα για να έχουμε καλά αποτελέσματα».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook