Στις φλόγες παραδόθηκαν, από άγνωστη αιτία, στις 3.45 μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής, πέντε αυτοκίνητα, στη συνοικία Χιλιαδούς, στο Βόλο, ενέργεια που αποδίδεται σε εμπρησμό, ενώ με το θέμα ασχολείται και η Αστυνομία.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου, η φωτιά, ξέσπασε από άγνωστη αιτία, στις 3.45 τα ξημερώματα. Τη φωτιά αντιλήφθηκε διερχόμενος οδηγός φορτηγού, που τηλεφώνησε άμεσα στην Πυροσβεστική και επί τόπου πήγαν τρία υδροφόρα οχήματα και οκτώ πυροσβέστες, που έθεσαν υπό έλεγχο και στη συνέχεια έσβησαν τη φωτιά στις 4.35 το πρωί.

Από τη φωτιά καταστράφηκε ολοσχερώς το ένα αυτοκίνητο, μάρκας Nissan micra, ενώ μεγάλες ζημιές υπέστησαν ακόμη ένα Alfa Romeo και ένα Seat Toledo και μικρότερες ένα Mitsubishi lancer και ένα Citroen xsara.

Όπως αναφέρουν έγκυρες πληροφορίες, μάλλον πρόκειται για έργο εμπρηστή, καθώς τα αυτοκίνητα ήταν παρκαρισμένα σε απόσταση περίπου 10 μέτρων, που δεν δικαιολογεί τη μετάδοση της φωτιάς από το ένα στο άλλο αυτοκίνητο.

Μάλιστα από τις φλόγες, μαύρισαν δύο μπαλκόνια μονοκατοικιών στην περιοχή, ενώ οι γείτονες ανάστατοι βρήκαν στο δρόμο να δουν τι συμβαίνει. Επί τόπου πήγαν και δύο περιπολικά της Αστυνομίας.

Προανάκριση για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργεί το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook