Σε κλινική αποτοξίνωσης στη Γιούτα βρίσκεται η Demi Moore προσπαθώντας να ξεπεράσει τη διατροφική διαταραχή και την εξάρτησή της από ουσίες, σύμφωνα με το E! News. Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η 49χρονη σταρ βρίσκεται κλειδαμπαρωμένη στο δωμάτιό της στην κλινική των 1.300 ευρώ το βράδυ, κάνοντας αγώνα να νικήσει τις αδυναμίες της και να επανέλθει υγιής και δυνατή.

\"\"

Στο Cirque Lodge έχουν βρει καταφύγιο κι άλλες διάσημες με προβλήματα εξαρτήσεων όπως η Lindsay Lohan και η Eva Mendes.

Σύμφωνα με πηγή, «η Demi βρίσκεται σε περιορισμό και έρχεται σε επαφή με ελάχιστους ανθρώπους. Κατάλαβε ότι ο τρόπος που βρήκε να αντιμετωπίσει το στρες της δεν απέδιδε κι έτσι αναζήτηση μεγαλύτερη βοήθεια».

\"\"

Φημολογείται ότι ο τέως σύζυγός της Ashton Kutcher ήταν αυτός που επέμεινε ώστε η Demi να εισαχθεί σε κλινική απεξάρτησης. Όπως ανέφερε πηγή: «Ο Ashton γνωρίζει τον εθισμό της και θέλει εκείνη να αναζητήσει βοήθεια. Υπάρχει αρκετός θόρυβος γύρω από το όνομά της αυτήν τη στιγμή και ο Ashton θέλει εκείνη να ξέρει ότι είναι κοντά της και τη στηρίζει» .
\"\"

Άλλη πηγή αναφέρει ότι ο πρώην σύζυγός της Bruce Willis πριν από τον χωρισμό της με Ashton της είχε προτείνει να εισαχθεί σε κλινική.

\"\"

Πηγή είχε αναφέρει στο People.com: «Ανησυχούσε για εκείνη και ήθελε να γίνει καλύτερα. Πολλοί φίλοι της της έλεγαν το ίδιο αλλά εκείνη δεν άκουγε κανένα. Ο Αshton οπωσδήποτε θέλει η Demi να αναζητήσει βοήθεια γι’ αυτό που θεωρεί το μεγαλύτερο πρόβλημά της, την ανορεξία, αλλά η Demi δεν είναι ακόμη έτοιμη γι’ αυτό το βήμα ακόμη».

\"\"

(real)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook