Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές, περιμένουμε την Τετάρτη 08 Φεβρουαρίου 2012.

Η θερμοκρασία στις παραλιακές περιοχές θα κυμανθεί από 10 ως 13 βαθμούς. Στα ορεινά ηπειρωτικά η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 ως 9 βαθμούς.

Μέτριοι και στα δυτικά ισχυροί άνεμοι βορείων διευθύνσεων θα πνέουν στο Κρητικό. Τοπικά ισχυροί νοτιοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Λιβυκό

Χανιά
Συννεφιά προβλέπεται για τα Χανιά σήμερα τις απογευματινές και βραδυνές ώρες, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 11 βαθμούς Κελσίου και σχεδόν θυελλώδεις νοτιοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 7 μποφόρ.

Για αύριο Τετάρτη 8/2, προβλέπεται βροχή, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 9 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους ως 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με βροχή, με την θερμοκρασία στους 8 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Ρέθυμνο
Συννεφιασμένος θα είναι ο ουρανός πάνω από το Ρέθυμνο σήμερα τις απογευματινές και βραδυνές ώρες, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 11 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νοτιοδυτικούς ανέμους ως 5 μποφόρ.

Για αύριο Τετάρτη 8/2, προβλέπεται βροχή, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 10 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 3 μποφόρ. Το βράδυ της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με βροχή, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 8 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Ηράκλειο
Συννεφιασμένος θα είναι ο ουρανός πάνω από το Ηράκλειο Κρήτης σήμερα το βράδυ, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 11 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νοτιοδυτικούς ανέμους έντασης 5 μποφόρ.

Για αύριο Τετάρτη 8/2, προβλέπεται βροχή, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 13 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς δυτικούς ανέμους ως 2 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει επιδείνωση, με βροχή και πιθανότητα καταιγίδας, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 10 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Άγιος Νικόλαος
Συννεφιά προβλέπεται για τον Άγιο Νικόλαο απόψε, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 11 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νοτιοδυτικούς ανέμους έντασης έως 5 μποφόρ.

Για αύριο Τετάρτη 8/2, ο καιρός θα είναι βροχερός, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 15 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς δυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ.

(meteo.gr)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook