Εθελοντική Αιμοδοσία διοργανώνει ο «Αιματοκρήτης» με τη βοήθεια του κινητού συνεργείου αιμοληψιών του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου και σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων και τους εκπαιδευτικούς του 37ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου, τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2011, στο χώρο του 37ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου (Μυρτιάς 12, Μεσαμπελιές) από τις 16:00 έως τις 19:30.

Σε εξέλιξη είναι μάλιστα αυτή την εβδομάδα και οι δράσεις ευαισθητοποίησης για τους μικρούς μαθητές που γίνονται από τους εθελοντές του Αιματοκρήτη και οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις με ειδικά διαμορφωμένο οπτικοακουστικό υλικό, διανομή ενημερωτικών φυλλαδίων, ενεργή συμμετοχή των παιδιών σε παιχνίδια, σκετσάκια κ.τλ και άλλες μικρές εκπλήξεις που πραγματικά φέρνουν με απλό τρόπο το παιδί κοντά στην ιδέα της εθελοντικής προσφοράς.

Η εθελοντική αιμοδοσία αυτή φυσικά δεν απευθύνεται μόνο στους γονείς του συγκεκριμένου σχολείου αλλά και σε όλους όσους επιθυμούν να προσφέρουν αυτό το ανεκτίμητο δώρο ζωής. Σημειώνουμε ότι ο Αιματοκρήτης δεν έχει τράπεζα αίματος, ούτε διαχειρίζεται το αίμα που συλλέγεται κατά οποιονδήποτε τρόπο. Κάθε αιμοδότης θα λάβει ατομική κάρτα για μελλοντική ανάγκη δική του ή συγγενή του.

Το Επιτραπέζιο Νερό ΛΥΤΤΟΣ στηρίζει τις δράσεις του Αιματοκρήτη για την εθελοντική αιμοδοσία. Η συμμετοχή όλων μας είναι πολύτιμη για να γίνει \”κάθε σταγόνα σταγόνα ζωής\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook