Η Τζένιφερ Άνιστον ποζάρει για το εξώφυλλο του νέου τεύχους του αμερικανικού InStyle και, στη συνέντευξή της στο περιοδικό, μιλά μεταξύ άλλων για το πιο ακραίο και ενοχλητικό πράγμα που έχει γραφτεί για εκείνη, αλλά και για τα πράγματα που η ίδια θαυμάζει στον σύντροφό της, Τζάστιν Θερό.

«Ποιο από όλα;» απαντάει η 42χρονη σταρ σε ερώτηση σχετικά με το πιο ενοχλητικό πράγμα που έχει ακουστεί για εκείνη: «Υπάρχουν τόσα πολλά» συνεχίζει. «Θα έλεγα μάλλον το “τρίγωνο” με τον πρώην σύζυγό μου και ότι είμαστε “στα μαχαίρια”. Επιμένουν να το χρησιμοποιούν ως τίτλο στα δημοσιεύματα. Απλά δεν λένε να σταματήσουν! Αλλά είναι κάτι που έχει να κάνει με τα λεφτά -ένα θέμα που “πουλάει”, αλλά δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα».

\"\"

Η Τζένιφερ \’Άνιστον στο εξώφυλλο του InStyle Μαρτίου

Όσο για τον 40χρονο σύντροφό της, Τζάστιν Θερό, η Τζένιφερ Άνιστον δεν κρύβει ότι τον θαυμάζει για το στιλ του: «Πρώτα από όλα, έχει υπέροχο στιλ. Είναι πολύ συγκεκριμένο, και έτσι ήταν πάντα το στιλ του. Αν έχει επηρεάσει και το δικό μου στιλ; Όχι, αλλά ξέρω ανθρώπους που υποστηρίζουν το αντίθετο. Με βλέπουν με ένα τζάκετ και λένε “Κοίτα! Ντύνεστε ίδια!”. Κι εγώ σκέφτομαι “Όχι, δεν ισχύει αυτό! Εγώ το έχω αυτό το τζάκετ τρία χρόνια!”»

\"\"

Με τον Τζάστιν Θερό για ψώνια.

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook