Κάτι τέτοιες φωτογραφίες έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον αφού σπάνια βγαίνουν στην δημοσιότητα. Η βασίλισσα της Βρετανίας Ελισάβετ ταξιδεύει με τρένο!

Γιατί όχι, θα σκεφτείτε! Όμως σπάνια βρίσκεται κάποιος που θα καταφέρει να τραβήξει κάποιον Βρετανό γαλαζοαίματο σε πόζα ανεπίσημη , που δεν θα έχει στηθεί και εγκριθεί από το Μπάκιγχαμ –πόσο μάλλον την ίδια της βασίλισσα!

Στην φωτογραφία, η 85χρονή Ελισάβετ – που φέτος γιορτάζει τα 60 χρόνια της στον θρόνο- κάθεται υπομονετικά στο βαγόνι τρένου στον σταθμό Kings Lynn , που θα την μεταφέρει πίσω στο Λονδίνο, μετά της χριστουγεννιάτικες διακοπές της στο Sandringham.

\"\"

Η βασίλισσα συνοδεύεται από τον υπασπιστή της και διαβάζει απορροφημένη το βιβλίο της. Αυτό που θεωρείται σπάνιο, είναι ότι εμφανίζεται με το κεφάλι της δεν είναι ακάλυπτο καθώς στις επίσημες φωτογραφίες η Ελισάβετ πάντα φορά είτε διάδημα, είτε κάποιο από τα γνωστά παλιομοδίτικα καπέλα, είτε μαντίλι, όπως συνηθίζει όταν πηγαίνει στην εξοχή.

\"\"

Πριν τις γιορτές, η βασίλισσα ταρακούνησε την κοινή γνώμη της Βρετανίας όταν αποφάσισε να ταξιδέψει με το τρένο της γραμμής .

Φορώντας ένα μαντίλι στο κεφάλι και με το εισιτήριο aller retour στο χέρι, η Ελισάβετ επιβιβάστηκε ως κοινή θνητή στο τρένο της γραμμής στο σταθμό του King\’s Cross του Λονδίνου και άφησε άφωνους τους συνταξιδιώτες της!


(real)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook