Την πρόθεση του να αποχωρήσει από το «Ηράκλειο» αν δεν λυθούν άμεσα τα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν στην ομάδα εξέφρασε μέσω συνέντευξης που παραχώρησε στην εφημερίδα «Πατρίς» ο πλέι μέικερ του «Ηράκλειο» Χρήστος Χαρίσης.

Ο 35χρονος παίκτης στις δηλώσεις του κάνει λόγω για οικονομική ασυνέπεια από την πλευρά της διοίκησης και οφειλές από πέρυσι τονίζοντας χαρακτηριστικά :

«Έχει χαθεί ο αγωνιστικός ενθουσιασμός και η διάθεση για το κάτι παραπάνω. Σε καμιά περίπτωση δε σκεφτόμαστε τα χρήματα μέσα στο γήπεδο όμως υποσυνείδητα αυτή η προβληματική κατάσταση μας επηρεάζει. Το χειρότερο είναι ότι δε βλέπουμε φως παρά τις υποσχέσεις που έχουμε πάρει. Θα μπορούσαμε να κάνουμε μεγαλύτερη υπομονή αν δεν υπήρχαν τα περσινά οφειλόμενα. Εκτός αυτού δεχθήκαμε και σημαντικές μειώσεις μισθών το καλοκαίρι. Η φετινή σεζόν ξεκίνησε καλά , η διοίκηση έστω και με δυσκολία μας πλήρωνε, όμως τους τελευταίους μήνες έχει χαθεί αυτή η συνέπεια και δεν ξέρουμε τι μέλλει γενέσθαι».

Σε ότι αφορά το δικό του μέλλον στην ομάδα, ο διεθνής πλέι μέικερ επισήμανε :

«Αν δεν αλλάξει σύντομα η κατάσταση, σίγουρα θα σταματήσω. Το έχω πει εδώ και καιρό στους ανθρώπους της ομάδας. Έχω μεγάλη αγάπη για το σύλλογο και όταν πήρα την απόφαση να γυρίσω, είχα τη φιλοδοξία να βοηθήσω για να επιστρέψει τουλάχιστον στην Α2. Δυστυχώς όμως δε βλέπω να υπάρχει προοπτική»