Με τον  πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κ. Γιώργο Παπανδρέου και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης κ. Ευάγγελο Βενιζέλο ζήτησε μεγάλη ομάδα  βουλευτών να συναντηθεί σήμερα,  εν όψει της συνεδρίασης της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος. Σε αυτή τη δύσκολη  συγκυρία οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ  θεωρούν πως η συνεδρίαση δεν  θα «προσφέρει τίποτα το σημαντικό».

Συγκεκριμένα, η ΚΟ του ΠΑΣΟΚ συνεδριάζει στις 4 το απόγευμα, υπό τον Γ. Παπανδρέου, με κεντρικό θέμα το νέο μνημόνιο, πριν αυτό κατατεθεί προς ψήφιση στη Βουλή.

Η επιθυμία των βουλευτών  γίνεται σε μια συγκυρία όπου πολλοί βουλευτές σε κατ’ ιδίαν συνομιλίες εκμυστηρεύονται την απόφασή τους να καταψηφίσουν τα νέα μέτρα ή να δηλώσουν παρών.  Τα μηνύματα που λαμβάνουν, όπως λένε, από τις τοπικές κοινωνίες στις οποίες εκλέγονται είναι απογοητευτικά εώς ιδιαιτέρως επιθετικά. Έτσι πολλοί από αυτούς θα προσπαθήσουν να εκτονώσουν την ένταση που λαμβάνουν είτε αρνούμενοι να υπερψηφίσουν το νέο μνημόνιο, είτε καταγγέλλοντάς το στην ΚΟ.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ  κ. Γιώργος Παπανδρέου για ακόμη  μια φορά θα υποστηρίξει την άποψή  του για την ανάγκη στήριξης της  κυβέρνησης Παπαδήμου, αλλά και για τον ρόλο που διαδραμάτισε η κυβέρνησή του την προηγούμενη διετία.

 Ο κ. Παπανδρέου σε μια ύστατη προσπάθεια θα προσπαθήσει να συσπειρώσει τις δυνάμεις των βουλευτών, μέσα στην κοινοβουλευτική ομάδα. Επίσης δεν αποκλείεται να δεχτεί τα αιτήματα των μελών της κοινοβουλευτικής ομάδας και να «κλείσει» συναντήσεις με βουλευτές. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook