Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, που φέτος συμμετέχει στην επιτυχημένη σειρά του Mega: «Βασιλιάδες», μίλησε στο περιοδικό «Λοιπόν» για την οικονομική κατάσταση της χώρας, ενώ έδωσε τη δική του εξήγηση στη μεγάλη επιτυχία που σημειώνουν οι «Βασιλιάδες».

«Οι “Βασιλιάδες” χτυπάνε κόκκινο στις τηλεθεάσεις επειδή ο κόσμος έχει ανάγκη να γελάσει, του έχει λείψει η ελληνική παραγωγή, βαρέθηκε να βλέπει τουρκικά», δήλωσε ο γνωστός ηθοποιός και για τη συμμετοχή του σε καθημερινό σίριαλ, ανέφερε: «Δεν ήταν ποτέ στους στόχους μου να κάνω καθημερινό καλά και σώνει, μάλλον το απέφευγα… Οι επιλογές στη δουλειά έχουν μειωθεί πάρα πολύ, οπότε πρέπει να δουλέψεις αναγκαστικά, αλλά η πρόθεση όλων ήταν να το κάνουμε με προδιαγραφές εβδομαδιαίου».

Σχετικά με την οικονομική κρίση, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης είπε: «Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό που δουλεύω, αλλά έτσι όπως είναι τα πράγματα, στην ουσία δεν ξέρω πόσο τυχερός είμαι, γιατί μπορεί να αποδειχτεί ότι δουλεύω και τσάμπα. Με την έννοια ότι, από τα σίριαλ τουλάχιστον, δεν πληρωνόμαστε όπως θα έπρεπε να πληρωνόμαστε. Το χρέος μεγαλώνει συνέχεια. Αν αύριο σταματήσει το σίριαλ, θα έχω δουλέψει τσάμπα ένα μεγάλο διάστημα. Έχω φτάσει να αντιμετωπίζω τη δουλειά ως ψυχοθεραπεία, αλλιώς μέσα στο σπίτι θα σάλταρα κιόλας».


protothema.gr