Βγάζοντας τα… απωθημένα τους για την αγωνιστική απραξία οι ποδοσφαιριστές του Α.Ο. Χανιά προσέφεραν μία απολαυστική παράσταση απέναντι στον Κισαμικό, επικρατώντας με το εντυπωσιακό 12-0 στο φιλικό παιχνίδι που έγινε στις Μουρνιές.
Οι παίκτες του Γιάννη Πετράκη από το ξεκίνημα της φιλικής αναμέτρησης έδειξαν ότι κάθε άλλο παρά… αγγαρεία θα έκαναν, βάζοντας το ένα γκολ πίσω από το άλλο και έχοντας σε εξαιρετική ημέρα τους Βασίλη Πλουσή και Νούνο Μορέιρα. 
Ειδικά για τον δεύτερο ήταν το πρώτο του, έστω και ανεπίσημο, παιχνίδι μπροστά στο φίλαθλο κόσμο των Χανίων, αφού το ντεμπούτο του είχε γίνει στον Κορυδαλλό με την Προοδευτική, και τα δείγματα γραφής ήταν εξαιρετικά.
Ο Πλουσής πέτυχε τρία γκολ γρήγορα (2\’, 3\’ και 5\’), ενώ ο Νούνο σκόραρε 4 φορές (14\’, 43\’, 55\’ και 70\’), με τους Μπακάκη (30\’), Κατάκη (67\’), Βαρουξάκη (76\’) και Στυλιανάκη (81\’ και 85\’) να πετυχαίνουν τα υπόλοιπα γκολ, με τον τελευταίο να σκοράρει στα λίγα λεπτά συμμετοχής του, πετυχαίνοντας ένα εξαιρετικό τέρμα με το οποίο έγινε το 12-0.

Α.Ο. Χανιά (Γιάννης Πετράκης): Καλογεράκης, Μπακάκης, Τάντσης, Βουρβαχάκης, Μποχώνης, Σελινιωτάκης, Κατάκης, Πλουσής, Ανωγειανάκης, Φάμπιο Μορέιρα, Νούνο Μορέιρα.

Έπαιξαν και οι Στυλιανάκης, Βαρουξάκης, Παπαδάκης, Βεστάκης και Τζανάκης.

Κισαμικός (Βασίλης Γκούμπλιας): Βλαχάκης, Κομπογεννητάκης, Φραγγιουδάκης, Μπουρμπάκης, Τσενακάλ, Σταυρακάκης, Χαλκιαδάκης, Κουλάκης, Περαθωράκης, Περράκης, Ανιάγκμπε.

Έπαιξαν και οι Παπακαστρήσιος, Ντεντάκης, Μαργαριτάκης, Πατεράκης, Αποστολάκης, Γιουρουκάκης, Ντόντα και Σουχλάκης.

Την Κυριακή (12/2) υπάρχει νέο φιλικό στο πρόγραμμα για τον Α.Ο. Χανιά με τον Ίκαρο Μουρνιών στη Μοναχή Ελιά, όπου ο Γιάννης Πετράκης θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε όσους δεν έπαιξαν απέναντι στον Κισαμικό.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook