Αλλαγή στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του 10ου ομίλου της Δ΄ Εθνικής είχαμε με την λήξη του πρώτου γύρου με τον Ηρόδοτο να ανεβένει στην πρώτη θέση και να παίρνει τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα από τον Γιούχτα.

Η ομάδα των Αρχανών έπεσε μετά από αρκετό καιρό από την πρώτη θέση καθώς γκέλαρε στην έδρα της όπου ήρεθ ισόπαλη 1-1 με την Ασή Γωνιά, την ίδια ώρα που ο Ηρόδοτος έπαιρνε μεγάλη νίκη εκτός έδρας στο γήπεδο της Βιάννου από τον Πατούχα.

Την δεύτερη θέση της βαθμολογίας μοιράζεται πλέον ο Γιούχτας με 28 βαθμούς μαζί με την Επισκοπή που έστω και δύσκολα κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της μαχητικής Χερσονήσου κερδίζοντας την με 2-1.

Στον Άγιο Νικόλαο σημαντική νίκη που διατηρεί ολοζώντανες τις ελπίδες του για την παραμονή στην κατηγορία πέτυχε ο ΑΟΑΝ που κέρδισε με 1-0 το Ζαρό και τον έμπελξε για τα καλά σε περιπέτειες υποβιβασμού.

Στο γήπεδο της Σοχώρας η Αναγέννηση Ιεράπετρας πέτυχε σημαντική νίκη με 0-2 βυθίζοντας και άλλο στον πάτο της βαθμολογίας το Ρεθυμνιακό, ενώ συναρπαστικό παιχνιδι έγινε στις Μουρνιές με τον Μινώταυρο να παίρνει σημαντική νίκη επί των Ασιτών και να αναπτερώνει τις ελπίδες του για την παραμονή στην κατηγορία,

Αναβολή λόγω βροχής στο Κρουσώνα

Στη σημερινή 13η αγωνιστική είχαμε και μια αναβολή αγώνα λόγω κακών καιρικών συνθηκών καθώς η έντονη βροχόπτωση που έπεφτε στο γήπεδο του Κρουσώνα ανάγκασε τον διαιτητή Μπινιχάκη να διακόψει το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον ΠΟΑ στο 4΄ και στη συνέχεια όταν βγήκε και πάλι στον αγωνιστικό χώρο μετά από 20 λεπτά να το διακόψει οριστικά αφού το γήπεδο είχε μετατραπεί σε βούρκο.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι σκόρερ στην 13η αγωνιστική του 10ου ομίλου της Δ΄ Εθνικής  :

Γιούχτας – Ασή Γωνιά 1-1 (60΄πεν. Σκουλούδης – 79΄ Μπαξεβάνης)

Πατούχας – Ηρόδοτος 1-2 (78΄ Καραντινάκης – 32΄ Παπαδάκης, 38΄ Χατζής)

Ρεθυμνιακός – Αναγέννηση Ιεράπετρας 0-2 (44΄ Δεδελετάκης , 78΄ Τσιτλακίδης)

Μινώταυρος – Ασίτες 4-2 (13΄ Δημητρογιαννάκης, 63΄ Καράκης, 73΄ Μιχάκης, 91΄ Θάνος – 71΄ Σταυρακάκης, 92΄ Μεταξάκης)

ΑΟΑΝ – Ζαρός 1-0 (30΄ Μουτάκης)

Επισκοπή – Χερσόνησος 2-1 (10 πεν , 81΄ Ταμάμης – 57΄ Γουργιώτης)

ΠΑΟΚρουσώνα – ΠΟΑ 0-0 (4΄διεκόπη οριστικά λόγω κακοκαιρίας)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook