Ο αγώνας με την ΑΕΚ, είναι προ των πυλών και όλοι στον Εργοτέλη έχουν αρχίσει να ονειρεύονται το τρένο που οδηγεί στην Ευρώπη. Άλλωστε οι δηλώσεις του προέδρου της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ, Απόστολου Παπουτσάκη αυτό μαρτυρούν…
Ο κ. Παπουτσάκης, για άλλη μια φορά απεύθυνε κάλεσμα στον κόσμο της Κρήτης να βρεθεί την Κυριακή στο Παγκρήτιο Στάδιο και να υποστηρίξει την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών.
Αναλυτικά 
«Η εβδομάδα που διανύουμε είναι σε αγωνιστικό επίπεδο η σημαντικότερη στην μέχρι τώρα πορεία του Εργοτέλη. Και δεν αναφέρομαι μόνο στη φετινή σεζόν. Ο αγώνας της Κυριακής με την ΑΕΚ είναι η μεγαλύτερη πρόκληση που έχει αντιμετωπίσει η ομάδα μας.
Μια πρόκληση που δεν αφορά μόνο τον Εργοτέλη, αλλά ολόκληρη την Κρήτη. Το όνειρο της Ευρώπης δεν είναι πια μακριά. Όλοι μαζί μπορούμε να το κάνουμε πραγματικότητα. Όλοι μαζί θα φωνάξουμε, όλοι μαζί θα ωθήσουμε τους παίκτες μας, όλοι μαζί θα πανηγυρίσουμε μια ιστορική νίκη. Το ραντεβού μας είναι την Κυριακή στις 5 το απόγευμα στο Παγκρήτιο στάδιο. Γιατί ο στόχος μας ενώνει. Γιατί αυτή η νίκη είναι υπόθεση όλης της Κρήτης».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook