Η \’Αννα συναντά την \’Αντα στο νοσοκομείο και καταλαβαίνει ότι ο Δημήτρης της κρύβει πολλά. Ζητά εξηγήσεις, αυτός όμως είναι αποφασισμένος να κρύψει τα χαρτιά του. Η Μαντώ και ο Γιάννης έχουν το πρώτο τους ραντεβού και το πρώτο τους φιλί. Ο Σταύρος κάνει την εργασία αλλά η παγίδα του \’Αρη πετυχαίνει: η εργασία του σβήνεται. Η Βίκυ κι ο Μανώλης έχουν μία συζήτηση εκ βαθέων: ο Μανώλης καταλαβαίνει ότι η Βίκυ έχει βαριές συναισθηματικές αποσκευές, είναι όμως αποφασισμένος να μείνει στο πλάι της. Η \’Αρτεμη πιέζει την \’Αννα για να της παρουσιάσει τα πεπραγμένα του κολεγίου. Στην τάξη, ο Σταύρος πρέπει να αντιμετωπίσει την απώλεια της εργασίας του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η Φαίη ανησυχεί γι\’ αυτό αλλά αργότερα θα πέσει και η ίδια θύμα του σχεδίου της Χρύσας…

Η Φαίη αναστατώνεται από τα όσα γράφτηκαν για την ίδια, αλλά και για τις φήμες που κυκλοφορούν στη σχολή για τη σχέση της με τον Σταύρο. Η Κρίστη επισημαίνει ότι ο Σταύρος είναι ένα ξεχωριστό παιδί, ο Γρηγόρης την ειρωνεύεται και αρπάζονται. Ο Κίμωνας τη συμβουλεύει να μην τον κοντράρει τόσο. Η \’Αρτεμη με την \’Αννα και την Αλεξάνδρα οργανώνουν την τελετή στη μνήμη του Βαλάτου. Η Φαίη κλαίει και αρνείται να δει ακόμη και τον Σταύρο. Η Κρίστη, αρκετά ανήσυχη, μιλάει στα παιδιά για τα αποτελέσματα του τεστ. Η \’Αρτεμη ζητάει από τον Σταύρο να μιλήσει στην εκδήλωση εις μνήμην του Βαλάτου ως υπότροφος. Ο Γιάννης λέει στη Μαντώ ότι έχει οικονομικά προβλήματα κι εκείνη προσφέρεται να τον βοηθάει στο μαγαζί. Η Φρύνη προσπαθεί να βρει ποιος έκανε στη Φαίη τη χοντροκομμένη «πλάκα» ενώ η Ζωή προσεγγίζει τη Βίκυ για να ξαναφτιάξουν τη σχέση τους. Στο μεταξύ, η Κρίστη επισκέπτεται την Αλεξάνδρα, θέλοντας να της μιλήσει για την προβληματική συμπεριφορά του \’Αρη.

Η Φρύνη ενημερώνει τη Φαίη ότι αυτός που πείραξε το προφίλ της φρόντισε να καλύψει τα ίχνη του. Η Κρίστη εκφράζει στην Αλεξάνδρα τους φόβους της για τη σχέση του \’Αρη με τον Σταύρο. Ο Σταύρος ζητάει από τη Βίκυ να παραβρεθεί στην εκδήλωση για τη μνήμη του Βαλάτου. Ο Σιμόν με τη Σάννυ συναντούν τυχαία τον Κριστιάν, με τα ρούχα της δουλειάς του και ο Σιμόν κάνει ότι δεν τον ξέρει. Η Αλεξάνδρα ενημερώνει τον \’Αρη ότι ο Σταύρος Χαλκιάς θα μιλήσει στην εκδήλωση στη μνήμη του Βαλάτου και ο \’Αρης γίνεται έξαλλος. Ο \’Αρης πείθει την Αλεξάνδρα να του εξασφαλίσει πρόσβαση στα αρχεία του παππού του, με το πρόσχημα ότι θα ετοιμάσει κάτι για την εκδήλωση. Η Βίκυ ταράζεται όταν γνωρίζει τη Χρύσα.

Ο Σταύρος βρίσκεται με τη Φαίη που, παρά την επιμονή του, δεν δέχεται να κοινοποιήσει τη σχέση τους. Οι γονείς της Μαντούς φτάνουν τη στιγμή που βρίσκεται με το Γιάννη στη φάρμα και τους πλησιάζουν επικίνδυνα. Ο Δημήτρης αντιμετωπίζει με καχυποψία την απόφαση του \’Αρη να γράψει τη βιογραφία του παππού του. Ο \’Αρης και η Χρύσα κοντράρονται για τη σχέση του Σταύρου με τη Φαίη. Ο Κριστιάν θυμώνει γιατί ο Σιμόν ντρέπεται να τον παρουσιάσει. Ο Σταύρος κι η Φαίη κρατούν τη σχέση τους κρυφή, πράγμα που δίνει ελπίδες στη Χρύσα και τον \’Αρη. Ο Δημήτρης προσπαθεί να δελεάσει την \’Αρτεμη για να μην αποκαλύψει την αλήθεια. Ο Θεόφιλος βρίσκει αφορμή να εκφράσει τη ρατσιστική του αντίληψη στο Σιμόν, προκαλώντας την οργή της Σάννυ. Ο Δημήτρης προτρέπει την Αλεξάνδρα να ζητήσει τη διαθήκη του πατέρα της.

Η Κρίστη κοντράρεται ανοιχτά με τον Γρηγόρη στη σχολή, ενώ, αντίθετα, δείχνει τη συμπάθεια της προς τον Κίμωνα. Ο Μανώλης επιχειρεί να προσεγγίσει και πάλι τη Βίκυ και της μιλάει για τα συναισθήματά του. Εκείνη παραμένει αναποφάσιστη αρχικά, αλλά σταδιακά του ανοίγεται… Η Τζίνα στριμώχνεται όλο και περισσότερο οικονομικά και πιέζει τον Γιάννη να ζητήσει χρήματα από τη Μαντώ. Η Ζωή και η Βίκυ εκφράζουν τους φόβους τους για το ρόλο της Χρύσας και για τη συμπεριφορά της απέναντι στον Σταύρο. Η Αλεξάνδρα ζητάει από την \’Αρτεμη τη διαθήκη του πατέρα της, αλλά εκείνη την παρακαλεί να κάνει υπομονή και της υπόσχεται πως θα μάθει όταν έρθει η ώρα. Το κολέγιο, πιστεύοντας πως ο πατέρας του Σιμόν, ο Κριστιάν είναι πρέσβης, του στέλνει πρόσκληση στην πρεσβεία όπου εργάζεται. Ο πραγματικός πρέσβης γίνεται έξαλλος και ο Κριστιάν κινδυνεύει να χάσει τη δουλειά του… Στο μεταξύ ο \’Αρης ετοιμάζεται να ψάξει τα αρχεία του ιδρύματος, ενώ η \’Αρτεμη καταστρώνει ένα σχέδιο για να τον παραπλανήσει…

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook