Υπό το φόβο το πρόβλημα στο γόνατο του Προβατίδη να είναι σοβαρότερο από ότι έδειχναν οι πρώτες εκτιμήσεις, ο 27χρονος μέσος μετέβη στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να εξεταστεί από τον ορθοπεδικό γιατρό, Μανώλη Παπακώστα. Τα αποτελέσματα της μαγνητικής στην οποία υποβλήθηκε ο Ηλίας Προβατίδης δεν έδωσαν ξεκάθαρες απαντήσεις και λόγω ενός παλιού τραύματος στο ίδιο σημείο υπάρχουν φόβοι για πρόβλημα στους χιαστούς. Ως εκ τούτου, από την ΠΑΕ αποφασίστηκε να ότι είναι καλύτερο νε εξεταστεί από ένα ειδικό στις κακώσεις ορθοπεδικό, όπως ο Παπακώστας που στο παρελθόν διατέλεσε γιατρός της ΠΑΕ Καλαμαριάς ώστε να διαπιστωθεί επακριβώς το μέγεθος του προβλήματος.

Αναβολή στην απολογία
Εν τω μεταξύ, αναβλήθηκε η εκδίκαση της απολογίας του Πλατανιά στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΑΕ για τα όσα ανέφερε στο φύλλο αγώνα της αναμέτρησης με τη Ρόδο ο διαιτητής Ιωσήφ Σφακιανάκης.
Η αναβολή έγινε μετά από αίτημα της ΠΑΕ Πλατανιάς και έτσι η εκδίκαση της υπόθεσης εκδόθηκε για την Πέμπτη 10 Μαρτίου.
Εκτός από την ίδια την ΠΑΕ σε απολογία έχουν κληθεί τόσο ο Τίμος Καβακάς, όσο και ο γυμναστής Ηλίας Μαχαίρας, οι οποίοι σύμφωνα με το φύλλο αγώνα διαμαρτυρήθηκαν έντονα προς τον διαιτητή. Μάλιστα στην ανάπαυλα του συγκεκριμένου αγώνα ο Σφακιανάκης είχε αποβάλει τον Καβακά.

Τέλος εγκαταλείφθηκε η σκέψη της ΠΑΕ για τοποθέτηση πλαστικών καθισμάτων στον προαύλιο χώρο του γηπέδου του Μάλεμε στο επόμενο ματς με τον Βύζαντα. Η διοίκηση του Πλατανιά εξέταζε τη περίπτωση να προσθέσει καθίσματα ώστε να εξυπηρετήσει τους φιλάθλους, αφού η κερκίδα αναμένεται και πάλι (όπως με τη Ρόδο) να αποδειχθεί μικρή για να καλύψει τις ανάγκες.
Η ΕΠΑΕ όμως δεν άναψε το πράσινο φως για λόγους ασφαλείας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook