Ένας τρόπος υπάρχει για τον ΑΟ Χανιά ώστε να καταφέρει να σταθεί όρθιος τη Κυριακή στη Ριζούπολη σύμφωνα με τον Γιώργο Προμπονά: Να αποφύγουν οι παίκτες του τα ατομικά λάθη τα οποία άλλωστε αποτελούν τον βασικό λόγο που ο ΑΟΧ μετράει τέσσερις στη σειρά ήττες.

 «Δεν μας φοβίσει ο Απόλλωνας. Είναι σαφέστατα μια πολύ καλή ομάδα αλλά δεν μας τρομάζει. Για να πάρουμε ωστόσο αποτέλεσμα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και κυρίως να μηδενίσουμε τα ατομικά λάθη.

Αυτά άλλωστε πληρώσαμε και στο Ρουφ αλλά και σε κάθε εκτός έδρας παιχνίδι που δεν πήραμε αποτέλεσμα» τονίζει ο τεχνικός των μπλε προσθέτοντας «Έχουμε συνειδητοποιήσει τη δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα και είμαστε αποφασισμένοι να παλέψουμε για ένα θετικό αποτέλεσμα. Για τον Απόλλωνα το ματς είναι η τελευταία του ευκαιρία να διεκδικήσει μια θέση στη πρώτη τετράδα, αλλά και για μας είναι ένα καθοριστικό παιχνίδι».

Η σημερινή προπόνηση θα γίνει στο Εθνικό στάδιο Χανίων  με τον Προμπονά, ενόψει Ριζούπολης να μην μπορεί να υπολογίζει τους τιμωρημένους Τεπετό και Ιασωνίδη, τον τραυματία Τσιτλακίδη και τον ανέτοιμο Πλουσή.

Αντίθετα εντός πλάνων βρίσκονται οι Βασαδάκης και Περράκης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook