Ανήμπορη να αντιμετωπίσει τον ξαφνικό χαμό της μητέρας της είναι η 18χρονη Bobbi Κristina με τους συγγενείς να φοαβούνται ότι μπορεί η κόρη της μεγάλης ντίβας Whitney Houston να δώσει τέλος στη ζωή της. Η 18χρονη που βρέθηκε σε κατάσταση αμόκ μόλις έμαθε τα τραγικά νέα για το χαμό της μητέρα της μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο δύο φορές μέσα σε ένα 24ωρο.

Την πρώτη φορά μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο αμέσως μετά την είδηση ότι η μητέρα της δεν είναι πια στη ζωή. Η Bobbi Kristina κατανάλωσε αλκοόλ μαζί με ηρεμιστικά και λίγο αργότερα την βρήκαν λιπόθυμη στο δωμάτιό της.

Αργότερα τηλεοπτικές κάμερες κατέγραψαν τη μεταφορά της μικρής στο νοσοκομείο Cedars Sinai από το ξενοδοχείο όπου βρέθηκε νεκρή η μητέρα της και σύμφωνα με ιατρικές πληροφορίες βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Αυτή τη στιγμή η κόρη της Whitney Houston και του Bobby Brown βρίσκεται στο σπίτι της, όμως η οικογένειά της φοβάται πάρα πολύ για τη ζωή της και σκέφτονται ότι ίσως είναι καλύτερα να μπει σε κλινική αποτοξίνωσης.
http://www.bellenews.com/wp-content/uploads/2012/02/Whitney-Houstons-daughter-Bobbi-Kristina-was-reportedly-taken-to-hospital-today-just-hours-after-her-mother-was-found-dead-in-a-hotel-bathroom.jpg