Η σύντροφός του, Playmate του 2011 κατέθεσε αίτηση για περιοριστικά μέτρα κατά του Marston Hefner, προκειμένου να προλάβει να πάρει τα πράγματά της από το διαμέρισμα όπου συζούσαν. Τρεις μέρες της δίνει διορία το δικαστήριο, πριν επιτρέψει στον 21χρονο γιο του μεγιστάνα κι εκδότη του Playboy να επιστρέψει στο διαμέρισμά τους, καθώς, όπως φημολογείται, ο νεαρός άνδρας βιαιοπραγούσε πάνω στην 20χρονη Playmate, Claire Sinclair.

\"\"

Ενώ μετέφερε τα πράγματά της, οι παπαράτσι φωτογράφισαν τη Sinclair να έχει μώλωπες στα μπράτσα της. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Marston Hefner κλώσησε τη σύντροφό του και της έδωσε μπουνιά στο στομάχι στη διάρκεια καυγά τους χθες το βράδυ. Η αστυνομία κατέφθασε έπειτα από αγωνιώδη τηλεφωνήματα που έκανε η οικογένεια της κοπέλας. Όπως ο ίδιος ο Marston Hefner είπε στους αστυνομικούς, το ζευγάρι είχε διαφωνήσει και μαλώσει, αλλά δεν τη χτύπησε. Ο Hefner συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία αλλά αφέθηκε ελεύθερος με την καταβολή εγγύησης ύψους 20.000 δολαρίων.

\"\"

Η Sinclair ήταν το επίσημο Playboy pin-up girl και η Playmate της Χρονιάς 2011. Ο Hugh Hefner είχε πει στο Fox News ότι το στιλ της Sinclair του θύμιζε την Bettie Page, – μοντέλο pinup στα ‘50s που επίσης ήταν και το επίσημο εξώφυλλο του Ιανουαρίου του 1955. Ο γιος του και το νεαρό μοντέλο είχαν σχέση από τον Αύγουστο του 2010.

\"\"

Είναι γεννημένη στο Λος Άντζελες το 1991 και κάνει μόντελινγκ από την ηλικία των 14. Πρωταγωνιστεί στην Playboy TV. Πέρυσι δήλωσε ότι είχε μία ταραχώδη σχέση με τον Marston Hefner, ο οποίος είναι γιος του μεγιστάνα και της Kimberley Conrad, Playmate του 1989. Ο Hugh Hefner ήταν παντρεμένος μαζί της από το 1989-2010 κι έχουν δυο γιους, τον Cooper και τον Marston.

\"\" \"\"

Ο Marston είναι γεννημένος στις 9 Απριλίου 1990, την ίδια ημέρα με τον πατέρα του. Σύμφωνα με τη σελίδα του στο Twitter page, κάνε διδακτορικό στη φιλοσοφία, ενώ σπουδάζει διοίκηση επιχειρήσεων και συγγραφή.

\"\"

(real)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook