Ήταν φανερό πως ο Νίκος Αναστόπουλος, στην σημερινή συνέντευξη Τύπου που έδωσε στο \”Θεόδωρος Βαρδινογιάννης\”, δεν ήθελε να προκαλέσει ενόψει τους παιχνιδιού με τον Λεβαδειακό την ερχόμενη Δευτέρα. Αυτό επισήμανε ο τεχνικός του ΟΦΗ ο οποίος είπε ορθά-κοφτά πως η ομάδα του θα πάει για να παίξει ποδόσφαιρο και όχι για πόλεμο. 
«Η προσοχή μας πλέον στρέφεται στο ματς με τον Λεβαδειακό. Δεν το βλέπουμε• σαν πόλεμο. Θα πάμε να παίξουμε την μπάλα μας. Το αποτέλεσμα είναι άλλο πράγμα. Με αυτό το πνεύμα θα πάμε να παίξουμε. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Ξέρουμε ότι το παιχνίδι θα πάει στη δύναμη και στις προσωπικές μονομαχίες. Θα κοιτάξουμε να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται. Δεν κρίνει τίποτα. Επαναλαμβάνω. Θα χαθούν κι άλλοι βαθμοί». 
Ερωτηθείς για το αν μπορεί ο ΟΦΗ να πάρει τη νίκη στη Λιβαδειά, τόνισε:
«Θα πάμε να παίξουμε μπάλα. Μια νίκη θα είναι ότι το καλύτερο. Θα είναι σαν εξάποντο, γιατί μετά θα έχουμε τον πρώτο λόγο απέναντι στο Λεβαδειακό, σε περίπτωση που ισοβαθμήσουμε μαζί του. Πάντα στοχεύουμε στη νίκη. Είναι πάγια τακτική μας αυτό. Η ομάδα είναι έτοιμη. Ο αντίπαλος είναι πολύ καλή ομάδα. Παίζει πολύ δυνατά, έχει ψηλά παιδιά. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για να είμαστε έτοιμοι για τη Δευτέρα. Το ότι είχε δύο αποβολές στο προηγούμενο ματς, δεν σημαίνει τίποτα. Εμείς δεν κοιτάμε τον Λεβαδειακό. Κοιτάμε τη δική μας ομάδα και το πως θα είμαστε πανέτοιμοι για να πάρουμε τη νίκη. Κάθε ματς είναι διαφορετικό». 
Ο «αλενατόρε» αναφέρθηκε και στην ισοπαλία της περασμένης Κυριακής με τα Τρίκαλα: 
«Βάσει των αποτελεσμάτων, η προηγούμενη αγωνιστική ήταν σαν να μην έγινε, γιατί η βαθμολογία έμεινε ως έχει. Το καλό θα ήταν να είχαμε κερδίσει με τα Τρίκαλα και να είχε μειωθεί η διαφορά από τον Παναιτωλικό. Αλλά θα μπορούσε να ήταν και μεγαλύτερη αν κέρδιζε ο Παναιτωλικός\”. 
Εμείς επειδή είμαστε ρεαλιστές, λέμε ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει. Το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμη. Αν ένα παιχνίδι δεν μπορείς να το κερδίσεις για διάφορους λόγους, είναι προτιμότερο να μην το χάνεις. Έπρεπε να είχαμε κερδίσει. Είχαμε 6 κλασικές ευκαιρίες. Μας έλειπε μόνο το γκολ. Το γκολ είναι και θέμα μέρας. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook