Για χάρη του περιοδικού Allure η Kim Kardashian ναυαγεί σε μία αποκαλυπτική και sexy φωτογράφιση, από αυτές που έχει συνηθίσει η καμπυλόγραμμη και προκλητική τηλεπερσόνα.

Στη συνέντευξη που δίνει στο περιοδικό μιλά για το μέλλον και τα σχέδιά της: \”Αν θέλω δικά μου παιδιά; Φυσικά. Αλλά δεν ξέρω αν αυτό θα συμβεί. Μπορεί απλώς μόνο να δουλεύω, να δουλεύω, να δουλεύω και να μην το σκέφτομαι. Η Khloé αστειεύεται μαζί μου και μου λέει: Θα γίνεις η παρένθετή μου;\”.

\"\"

Ωστόσο, γι\’ αυτήν την εποχή η Kim προτιμά να μείνει σε φόρμα από το να γίνει μητέρα: \”Είπα έχω ακόμη κανά δυο χρόνια να αφιερώσω στον εαυτό μου και το σώμα μου. Στα 35 υπόσχομαι να το σκεφτώ\”.

\"\"

Η Kim μιλά για τον σύντομο γάμο της με τον μπασκετμπολίστα Kris Humphries κι εύχεται να μην τον είχε δημοσιοποιήσει ποτέ: \”Αυτή η εμπειρία με έκανε να θέλω να κρατώ τη σχέση μου πιο προσωπική, όταν αποφασίσω να ξανακάνω σχέση. Δεν είμαι έτοιμη, αλλά όταν έρθει η στιγμή, θα είμαι πιο προσεκτική για το ποιον θα συστήσω στον κόσμο\”.

\"\"

Κι αν και η Kim αρνείται ότι έχει σχέση με οποιονδήποτε, υπάρχουν έντονες φήμες ότι έχει επιστρέψει στην αγκαλιά του πρώην αγαπημένου της, Reggie Bush.

(real)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook