Για χάρη του περιοδικού Allure η Kim Kardashian ναυαγεί σε μία αποκαλυπτική και sexy φωτογράφιση, από αυτές που έχει συνηθίσει η καμπυλόγραμμη και προκλητική τηλεπερσόνα.

Στη συνέντευξη που δίνει στο περιοδικό μιλά για το μέλλον και τα σχέδιά της: "Αν θέλω δικά μου παιδιά; Φυσικά. Αλλά δεν ξέρω αν αυτό θα συμβεί. Μπορεί απλώς μόνο να δουλεύω, να δουλεύω, να δουλεύω και να μην το σκέφτομαι. Η Khloé αστειεύεται μαζί μου και μου λέει: Θα γίνεις η παρένθετή μου;".



Ωστόσο, γι' αυτήν την εποχή η Kim προτιμά να μείνει σε φόρμα από το να γίνει μητέρα: "Είπα έχω ακόμη κανά δυο χρόνια να αφιερώσω στον εαυτό μου και το σώμα μου. Στα 35 υπόσχομαι να το σκεφτώ".



Η Kim μιλά για τον σύντομο γάμο της με τον μπασκετμπολίστα Kris Humphries κι εύχεται να μην τον είχε δημοσιοποιήσει ποτέ: "Αυτή η εμπειρία με έκανε να θέλω να κρατώ τη σχέση μου πιο προσωπική, όταν αποφασίσω να ξανακάνω σχέση. Δεν είμαι έτοιμη, αλλά όταν έρθει η στιγμή, θα είμαι πιο προσεκτική για το ποιον θα συστήσω στον κόσμο".



Κι αν και η Kim αρνείται ότι έχει σχέση με οποιονδήποτε, υπάρχουν έντονες φήμες ότι έχει επιστρέψει στην αγκαλιά του πρώην αγαπημένου της, Reggie Bush.

(real)