Έτοιμοι να προετοιμάσουν μια από κοινού δράση για τη στήριξη των ασθενέστερων οικονομικά ομάδων είναι, η Ιερά Μητρόπολη Γορτύνης και Αρκαδίας, ο Δήμος Φαιστού και ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός.

Με αφορμή την Εβδομάδα Αλληλεγγύης που υλοποιήθηκε στο Δήμο, συνάντηση πραγματοποίησαν η Δήμαρχος Φαιστού, ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Γορτύνης και Αρκαδίας κ.Μακάριος, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Γιάννης Φασομυτάκης, εκπρόσωπος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και ο προϊστάμενος των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου.

Στο πλαίσιο της συνάντησης συζητήθηκαν τα ζητήματα διανομής συσσιτίων, αλλά και αντιμετώπισης έκτακτων καιρικών φαινομένων, καθώς και η αντιμετώπιση πιθανών ζητημάτων που σχετίζονται με ασθενέστερες ομάδες.

Οι παραβρισκόμενοι στη συνάντηση συμφώνησαν να καθοριστεί ένα πλαίσιο για να συνεχιστούν οι Εβδομάδες Αλληλεγγύης με γνώμονα όλους τους πολίτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα εν μέσω κρίσης.

Ιερά Μητρόπολη, Δήμος και Ερυθρός Σταυρός σε πνεύμα συνεργασίας επεσήμαναν την ανάγκη για προσφορά, ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες πρόκειται να καθορίσουν περισσότερο συγκεκριμένα πλέον το πλαίσιο μέσα στο οποίο θα ενεργοποιηθούν.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook