Το ξεκάθαρο φαβορί για τον τίτλο στην Α\’ ΕΠΣΧ είναι πλέον ο Κισαμικός, μετά τα αποτελέσματα του Σαββάτου για την 11η αγωνιστική του ομίλου τίτλου.
Ο σύλλογος του Καστελίου με εκπληκτικό δεύτερο ημίχρονο πήρε επιβλητική νίκη επί του Ικάρου με 4-0 στα Νεροκούρου, ενώ την ίδια ώρα ο Ακρίτας γνώριζε την ήττα στη Σούδα από τον τοπικό Άρη με 2-0.
Οι πρωτοπόροι έκαναν το \”11Χ11\” και αύξησαν την διαφορά τους στους 6 βαθμούς με 2 γκολ από τον Περράκη (49\’ και 85\’) και άλλα τόσα από τον Ανιάγκμπε (56\’ και 65\’), ενώ από τους γηπεδούχους απουσίαζε ο Τόλιας.
Στη Σούδα (φώτο από τα πανηγύρια για το 1-0) τα 2 γκολ του Τσίτα στο 10\’ και στο 28\’ από \”ασσίστ\” των Παπαθανασίου και Ιππέκη, αντίστοιχα, έδωσαν στον Άρη μία σπουδαία νίκη, υποχρεώνοντας τον σύλλογο του Αποκόρωνα στη 2η ήττα της στην τελική φάση.
Στους Αγίους Αποστόλους η Ιωνία πέτυχε μία απίστευτη ανατροπή προς το τέλος, αφού βρέθηκε να χάνει με 2-0 από τον ΔΑΑΟΧ (17\’ Αργυρουδάκης, 68\’ Μπολανάκης), αλλά έφερε… τούμπα το ματς με 2 γκολ του Καστρινάκη (79\’ πεν., 89\’) και Γιανολάρη (86\’).
Σημαντική εκτός έδρας νίκη σημείωσε και η Ασπίδα με 2-1 επί των Περιβολίων στις Μουρνιές, με τον Βαζούρα (4\’) και τον Ν. Βασιλείου (45\’) να σκοράρουν και ενδιάμεσα τον Κ. Βασιλείου (23\’) να ισοφαρίζει προσωρινά.
Η αγωνιστική ολοκληρώνεται την Κυριακή (19/2) το πρωί με το Ηρακλής Νερ.-Κρ. Αστέρας στα Νεροκούρου.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook