Με θλίψη, συγκίνηση και τα αγαπημένα τραγούδια της Whitney Houston περίπου 1.500 φίλοι και συγγενείς της αδικοχαμένης τραγουδίστριας είπαν το τελευταίο «αντίο».

Την ώρα που το ασημένιο φέρετρο έβγαινε από την εκκλησία των βαπτιστών στο Νιού Ζέρσεϊ, όπου ξεκίνησε να τραγουδάει μικρή στη χορωδία η Whitney Houston, ακούστηκε η φωνή της να ερμηνεύει το αξέχαστο κομμάτι «I Will Always Love You». Πολλοί δεν άντεξαν και ξέσπασαν σε κλάματα την ώρα που την συνόδευαν στο τελευταίο της ταξίδι.

\"\"

Η μητέρα της, Cissy ακολουθούσε ακριβώς πίσω συντετριμμένη και υποβασταζόμενη και κοντά της ήταν και η εγγονή της, Kristina. Η 48χρονη ντίβα θα ταφεί σήμερα κοντά στον πατέρα της John Russell Houston, στο νεκροταφείο Fairview στο Westfield.

\"\"

\"\"

Δεκάδες ήταν και οι διάσημοι φίλοι και συνάδελφοί της που παρακολούθησαν την νεκρώσιμη ακολουθία η οποία μεταδόθηκε ζωντανά στο διαδίκτυο. Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους βρέθηκαν η Oprah Winfrey, η Mary J. Blige, η Mariah Carey και ο R.Kelly, καθώς και ο κυβερνήτης του New Jersey, Chris Christie.

\"\"

\"\"

Ο συμπρωταγωνιστής της στην ταινία «Σωματοφύλακας», Kevin Costner μίλησε με θερμά λόγια για την Houston και αποκάλυψε την φοβερή αγωνία πριν πάρει τελικά τον ρόλο το 1992.


«Εμπρός για το ταξίδι σου Whitney, εμπρός συνοδευόμενη από έναν στρατό αγγέλων στον επουράνιο Πατέρα σου. Και όταν τραγουδήσεις μπροστά του μην ανησυχείς. Θα είσαι αρκετά καλή» είπε ο Kevin Costner.

\"\"

Η Alicia Keys, που ήταν μία από τις αγαπημένες καλλιτέχνιδες της Houston, εμφανίστηκε δακρυσμένη και τραγούδησε το «Send Me an Angel».

Ο Stevie Wonder είπε ότι εκατομμύρια θα συνεχίσουν να αγαπούν την Houston και ερμήνευσε μία παραλλαγή του «Ribbon in the Sky» για να αναφέρεται στην εκλιπούσα.

\"\"

\"\"

Οι παρευρισκόμενοι κρατούσαν την πρόσκληση με μία φωτογραφία της 48χρονης τραγουδίστριας να χαμογελά. Μαζί με το πρόγραμμα υπήρχαν οικογένειακες φωτογραφίες και ένα γράμμα της μητέρας της, Cissy Houston.

«Ο Θεός είπε ότι είναι καιρός Nippy (το παρατσούκλι της Whitney από τα παιδικά της χρόνια). Η δουλειά σου τελείωσε» έγραφε μεταξύ άλλων η Cissy και υπέγραφε: «Σε ευχαριστώ που ήσουν τόσο υπέροχη κόρη. Με αγάπη, η μαμά».

\"\"
ΦΩΤΟ: Splash

Ο μουσικός παραγωγός Clive Davis, που ανακάλυψε την Whitney το 1983, είπε στην κηδεία της ότι η αδικοχαμένη σουπερστάρ «βγήκε μπροστά» και τον «συνέθλιψε» όταν την άκουσε να τραγουδάει για πρώτη φορά το «The Greatest Love of All».

\"\"

Η νονά της Aretha Franklin τελικά δεν παρευρέθηκε στην κηδεία, όπου είχε προγραμματιστεί να ερμηνεύσει το «The Greatest Love of All». Σε ανακοίνωση η «Βασίλισσα της Σόουλ» ανέφερε ότι είχε σπασμούς στα πόδια και δεν μπορούσε να μετακινηθεί.

Το επεισόδιο με τον Bobby Brown

\"\"
ΦΩΤΟ: Splash

Ιδιαίτερα σχολιάστηκε το επεισόδιο με τον πρώην σύζυγο της Whitney, Bobby Brown, ο οποίος λίγα λεπτά αφού ξεκίνησε η τελετή βγήκε έξω από την εκκλησία τρέχοντας. H Daily Mail ανέφερε ότι λίγο πριν το τέλος επέστρεψε για την νεκρώσιμη ακολουθία.

\"\"

ΦΩΤΟ: Splash

Σύμφωνα με το tmz, ο Brown είχε μία έντονη διαμάχη με την οικογένεια της πρώην γυναίκας του για το εάν θα μπορούσε να φέρει την παρέα του στην κηδεία. Ο Brown είχε φτάσει συνοδευόμενος από την κόρη του με την τραγουδίστρια και ακόμη 9 άτομα, ενώ επέμενε όλοι να παρευρεθούν μαζί του στην εκκλησία. Η οικογένεια φέρεται να του απάντησε ότι μπορούσε να προσκαλέσει μόνο δύο άτομα.

\"\"
ΦΩΤΟ: Splash

Ο πρώην σύζυγος της Whitney εμφανίστηκε εξοργισμένος από το γεγονός και αποφάσισε να φύγει αφού αρνήθηκε να καθίσει στην πρώτη σειρά των προσκεκλημένων δίπλα στην κόρη του, Kristina.

\"\"
ΦΩΤΟ: Splash

\"\"
(real)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook