Τα φλας τον φωτογράφων συγκέντρωσε η επανεμφάνιση της πρώτης κυρίας της Γαλλίας στη δημόσια ζωή τρεις μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της, Τζούλια. Η Κάρλα Μπρούνι παρευρέθηκε στην πρώτη ομιλία του Νικολά Σαρκοζί στην Μασσαλία μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του στις γαλλικές προεδρικές εκλογές που θα διεξαχθούν στις 22 Απριλίου 2012.

\"http://www.real.gr/Files/Articles/Photo/550_334_125726.jpg\"

Το πρώην τοπ μόντελ, είχε ντυθεί απλά με ένα μαύρο σακάκι και γκρι παντελόνι. Χαμογελούσε, έδειχνε ευδιάθετη και κάθισε στην πρώτη σειρά για να παρακολουθήσει την ομιλία. Στο πλευρό της βρισκόταν ο επικεφαλής του κόμματος του Σαρκοζί UMP, Ζαν Φρανσουά Κοπ και ο πρωθυπουργός της Γαλλίας, Φρανσουά Φιγιόν.

\"\"

\"\"

Αυτή η νέα εικόνα των πιο χαμηλών τόνων της πρώτης κυρίας της Γαλλίας δεν ήταν δυνατόν να περάσει απαρατήρητη από τα διεθνή ΜΜΕ. Δεν είνια λίγοι εκείνοι που πιστεύουν ότι η Κάρλα θα έχει ρόλο-κλειδί στην προεκλογική εκστρατεία του συζύγου της. Οι σύμβουλοι τον Νικολά Σαρκοζί φέρονται να τον έχουν πείσει ότι η επανεκλογή του εξαρτάται από μία νέα εικόνα, ενός πιο απλού ανθρώπου, που παραμένει κοντά στις βασικές αξίες του Γάλλου πολίτη. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook