Μετά από δύο αναβολές από την γενική γραμματεία αθλητισμού, και έναν ορισμό όπου δεν πραγματοποιήθηκε η διοργανώτρια αρχή απόφασισε την Δευτέρα το απόγευμα να ορίσει το αναβληθέν ματς της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ για την 22η αγωνιστική της Super League την προσεχή Κυριακή στο ΟΑΚΑ στις 7.30 μ.μ

Όλα αυτά βέβαια θα ισχύσουν στην περίπτωση που δεν παρθεί από την ίδια την Λίγκα πίσω η απόφαση για την αναστολή της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος αυτό το Σαββατοκύριακο.

Γιατί αν δεν ισχύσει η αναστολή τότε το Σαββατοκύριακο θα γίνει κανονικά η 23η αγωνιστική και την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί στο «Γεντί Κουλέ» το ματς του ΟΦΗ με τον Ολυμπιακό.

Βέβαια άλλη μια παράμετρος που θα καθορίσει τελικά το αν θα γίνει το ματς ΑΕΚ- ΟΦΗ την Κυριακή είναι και το αν οι «κιτρινόμαυροι» καταφέρουν να βρουν λύση με την εφορία και να εκδόσουν εισιτήρια για το ματς με τον ΟΦΗ. Γιατί αν δεν βρεθεί λύση σε αυτό το θέμα μέχρι την Παρασκευή και η ΑΕΚ δεν τυπώσει εισιτήρια κανείς δεν μπορεί να πει ότι δεν θα υπάρξει και νέα παρέμβαση από τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ. Πάνο Μπιτσαξή για να αναβληθεί εκ νέου το παιχνίδι υπό τον φόβο επεισοδίων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League αναφέρει :

«Ανακοινώνεται ότι λόγω της αναβολής από τη ΓΓΑ για λόγους Δημόσιας Τάξης του αγώνα ΑΕΚ-ΟΦΗ για την 22η αγωνιστική ημέρα του Πρωταθλήματος της Super League αλλά και των συμβατικών και κανονιστικών υποχρεώσεων προς τους εταίρους της Super League, ο συγκεκριμένος αγώνας ορίζεται να διεξαχθεί την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012 και ώρα 19:30».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook