Στο δρόμο κατεβαίνουν και σήμερα οι εργαζόμενοι της Κρήτης, καθώς συνδικάτα και φορείς διοργανώνουν κινητοποιήσεις το απόγευμα, σε όλες της πόλης του νησιού.

Εργατικά κέντρα και Νομαρχιακά Τμήματα της ΑΔΕΔΥ καλούν τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν μαζικά στις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας, ενάντια στα νέα μέτρα που προβλέπει το νέα μνημόνιο και η νέα δανειακή σύμβαση.

Στο Ηράκλειο, οι κινητοποιήσεις θα ξεκινήσουν το απόγευμα στις 6 με συγκέντρωση στην πλατεία Ελευθερίας.

Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί «συναυλία αντίστασης» με Κρήτες καλλιτέχνες, οι οποίοι, όπως αναφέρουν, ενώνουν την τέχνη και το τραγούδι τους με τη φωνή του λαού της Κρήτης.

Στα Χανιά, στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί επίσης στις 6 στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς την κινητοποίηση διοργανώνουν εκτός από το ΕΚΧ και το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ, οι συνταξιούχοι, οι επαγγελματίες και οι έμποροι του νομού, όπως και οι γιατροί, οι φαρμακοποιοί, οι δικηγόροι και οι αγρότες του νομού.

Στο Ρέθυμνο, Εργατικό Κέντρο και Νομαρχιακό Τμήμα διοργανώνουν συγκέντρωση στις 7 το απόγευμα έξω από το δημαρχείο της πόλης.

Επίσης στο Λασίθι, η κατάληψη στην Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου συνεχίζεται μέχρι και την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου έπειτα από απόφαση που πάρθηκε κατά τη διάρκεια  συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το βράδυ παρουσία αρκετού κόσμου.

Έτσι για 7η ημέρα οι πόρτες της αντιπεριφέρειας Λασιθίου θα παραμείνουν κλειστές για τους υπαλλήλους και τον κόσμο, εκτός από τις περιπτώσεις που πρέπει άμεσα να διευθετηθούν.

Κινητοποιήσεις θα πραγματοποιηθούν σήμερα σε αρκετές πόλεις του νομού.

Ανάλογες κινητοποιήσεις θα πραγματοποιήσει το απόγευμα και το ΠΑΜΕ. Στα Χανιά η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ θα πραγματοποιηθείσ τις 7 το απόγευμα στην πλατεία των Νέων Καταστημάτων, ενώ στο Ηράκλειο ανάλογη κινητοποίηση διοργανώνεται για τις 7 το απόγευμα στην πλατεία Ελευθερίας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook