Η ιταλική εταιρεία επιβεβαίωσε και επίσημα τις φήμες που την ήθελαν να παρουσιάζει στην Έκθεση της Γενεύης τον αντικαταστάτη της 599 GTB Fiorano!

Οι φανατικοί οπαδοί της ιταλικής φίρμας έχουν πλέον έναν ακόμα λόγο να ονειρεύονται, καθώς, όπως επίσημα ανακοίνωσαν οι ιθύνοντες της Ferrari, το cavallino rampante θα παρουσιάσει στην επερχόμενη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης ένα νέο κουπέ, το οποίο θα παραλάβει την σκυτάλη από την επιτυχημένη 599 GTBFiorano. Μάλιστα, οι Ιταλοί σχεδιάζουν να αποκαλύψουν το νέο τους δημιούργημα μια εβδομάδα νωρίτερα από τα επίσημα εγκαίνια της Έκθεσης, δίνοντας για πρώτη φορά στη δημοσιότητα στις 29 Φεβρουαρίου τις πρώτες φωτογραφίες του νέου τους μοντέλου. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, το νέο κουπέ της Ferrari, το οποίο θα εφοδιάζεται φυσικά με έναν θηριώδη V12 κινητήρα, θα διαθέτει την «παραδοσιακή» διάταξη σε σχέση με τον κινητήρα και τη μετάδοση, καθώς το ατμοσφαιρικό διαμάντι των 6,3 λίτρων θα βρίσκεται εγκατεστημένο εμπρός μεταφέροντας την κίνησης αποκλειστικά στους πίσω τροχούς. Όπως διαβεβαιώνουν οι άνθρωποι της εταιρείας, η νέα 620 GT, όπως φημολογείται ότι θα ονομάζεται, θα είναι η δυνατότερη Ferrari παραγωγής και, αν μη τι άλλο, ένα από τα πλέον συναρπαστικά αυτοκίνητα της ιστορίας της.

Οι πληροφορίες που ήδη έχουν αρχίσει να κατακλύζουν τον διεθνή αυτοκινητικό Τύπο αναφέρουν πως ο αντικαταστάτης της Fiorano θα αποδίδει πάνω από 700 ίππους (πιθανότατα 710!) με τον κινητήρα να συνεργάζεται με μια βελτιωμένη εκδοχή του γνωστού 7τάχυτου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη της Ferrari. Από εκεί και πέρα, σαφείς ενδείξεις αναφορικά με το σχεδιαστικό προφίλ της νέας 620 GT(;) δεν υπάρχουν, αν και το πλέον πιθανό «σενάριο» είναι να μοιράζεται πολλά από τα αισθητικά γνωρίσματα της τετρακίνητης FF.

Υπομονή, λοιπόν, μία μόλις εβδομάδα έως ότου οι Ιταλοί μας αποκαλύψουν πλήρως τη μορφή αλλά και το τεχνολογικό υπόβαθρο της νέας τους δημιουργίας, η οποία προς το παρόν φέρει την κωδική ονομασία F152. Μείνετε συντονισμένοι!


Η παραπάνω teaser photo της νέας 620 GT δημοσιεύεται στον επίσημο διαδικτυακό τόπο της ιταλικής εταιρείας (www.ferrari.com)

(4troxoi)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook